2013-02-14 16:20:03
Φωτογραφία για ρεις μαθητές του Έβρου ΑΚΟΜΗ δεν πηγαίνουν σχολείο; Θα πάνε μόλις φτιαχτεί ο δρόμος;
Στις 7 Φεβρουαρίου λάβαμε μια καταγγελία με θέμα: «Τρία παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο με ευθύνη του Δήμου Σουφλίου» και την δημοσιεύσαμε μαζί με την απάντηση του Δημάρχου Σουφλίου.

Μια βδομάδα μετά διαβάζουμε από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ:

«Μέχρι 31.12.2012 η μεταφορά μαθητών της Κοτρωνιάς γινόταν από τον Δήμο Σουφλίου.» ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου ανακοινώνονται τα εξής για τη μεταφορά μαθητών από τον οικισμό Κοτρωνιά του Δήμου Σουφλίου.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται: «Ο δρόμος Δαδιά-Κοτρωνιά είναι δημοτικός δρόμος και την ευθύνη της συντήρησης του έχει διαχρονικά ο Δήμος Σουφλίου. Αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διερεύνησε την ανάθεση του δρομολογίου σε ιδιώτη όμως η κακή βατότητα του δρόμου αποτρέπει οποιονδήποτε ιδιώτη να εκδηλώσει ενδιαφέρον για το δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών κυρίως γιατί θα μεταφέρονται παιδιά σε δρόμο που δεν είναι ασφαλής.

Από τον Δήμο Σουφλίου προτάθηκε η διαμονή των μαθητών σε δημοτικό ξενώνα στο Σουφλί πλην όμως δεν συμφωνούν οι γονείς των μαθητών.» Και η ανακοίνωση καταλήγει με την σημείωση ότι η Περιφερειακή Ενότητα αναζητά τρόπους βελτίωσης της βατότητας του δρόμου.

alexandroupolisnews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ