2013-02-14 16:55:03
Φωτογραφία για Ντροπή από αναγνώστη στην διοίκηση του Αρσακείου
Ανακοινώθηκαν τα δίδακτρα στην ιστοσελίδα για το σχολικό έτος2013-2014 και με μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα αύξηση των διδάκτρων για τις τάξεις 3,4,5, και 6η δημοτικού, 2 και 3η Γυμνασίου και 2α και 3ης λυκείου. Οι αυξήσεις στα ετήσια δίδακτρα είναι από 50-600 ευρώ περίπου.

Παράλληλα μειώνονται τα δίδακτρα για μαθητές νηπιαγωγείου, 1ης ,2ας δημοτικού καθώς και για τις πρώτες τάξεις γυμνασίου και λυκείου.

Καλό το τέχνασμα της διοίκησης να προσελκύσει νέους μαθητές στο σχολειό προσφέροντας μειώσεις στα διδακτρα στις πρώτες τάξεις δημοτικού, γυμνασίου και Λυκείου, όμως γιατί θα πρέπει να επιβαρυνθούν αυτή την προσφορά οι γονείς που έχουν το παιδί τους ήδη στο σχολειό.

Δεν καταλαβαίνει κανείς από την διοίκηση τη οικονομική κατάσταση που περνάμε, δεν ξέρει κανείς από την διοίκηση ότι όλα τα ιδιωτικά σχολεία κάνουν μειώσεις και ότι ο κόσμος φεύγει από τα ιδιωτικά. Αυξήθηκε το λειτουργικό κόστος ώστε να δικαιολογείται η αύξηση;

Όταν θα συνειδητοποιήσουν τις απώλειες από μαθητές που θα αποχωρήσουν τότε θα είναι πια αργά, απαράδεκτη συμπεριφορά για ένα σχολειό με τέτοια ιστορία και πολύ διαφημιζόμενη ήθος.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ