2013-02-14 18:39:04
Φωτογραφία για «Η μάχη της διαπραγμάτευσης δίνεται καθημερινά και είναι σκληρή»
από το Γραφείο Τύπου

«Η μάχη της διαπραγμάτευσης δίνεται καθημερινά και είναι σκληρή. Δεν είναι μια μάχη που δίνει μόνο η τριμερής κυβέρνηση, αλλά μια μάχη εθνική. Όλοι θα... κερδίσουμε αν αυτή η προσπάθεια πάει καλά» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωϊνό ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός. Γι αυτό καταβάλλεται αυτή η πολύ σοβαρή προσπάθεια από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας», σημείωσε ο Κ.Γκιουλέκας και πρόσθεσε:

«Όλοι κρινόμαστε. Την ευθύνη την έχει σαφέστατα η κυβέρνηση η οποία αποφασίζει και υλοποιεί πολιτικές, αλλά έχει τεράστια ευθύνη και η αντιπολίτευση. Το να διαφωνείς σε όλα, χωρίς να προτείνεις τίποτα, όπως συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, και να λες ο,τιδήποτε για να είσαι ευχάριστος προς όλους δεν εξυπηρετεί σε τίποτα».

Και κατέληξε λέγοντας:

«Λίγο νοιάζει τον άνεργο Έλληνα σήμερα ποιος θα επικρατήσει στην μάχη των εντυπώσεων στις πολιτικές συζητήσεις. Αυτό που επιβάλλει η κρισιμότητα των περιστάσεων και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε όλοι είναι να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα της χώρας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ