2013-02-14 18:46:10
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Θετική είναι η στάση του υπουργείου Εργασίας στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη μεταφορά πόρων από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στο Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ) ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος.

 Αυτό ανέφερε, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας, ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης και οι Γιάννης Μανιάτης, Χρήστος Πρωτόπαπας και Φίλιππος Σαχινίδης.

Εν τω μεταξύ, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ξεκαθαρίζει ότι «τα ασφαλιστικά ταμεία υποστηρίζονται από το Κράτος αδιαλείπτως» σημειώνοντας ότι «η ζημία που υπέστησαν από το σχέδιο μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους είναι υποπολλαπλάσια της υποστήριξης που έχουν λάβει και συνεχίζουν να λαμβάνουν μέσω επιχορηγήσεων».

Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου για τις απώλειες των ασφαλιστικών ταμείων από τη διαδικασία του PSI.

ΑΜΠΕ
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ