2013-02-14 19:01:03
Φωτογραφία για Ποντάρουμε στη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού!
Ημέρα Europa League η σημερινή με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λεβάντε να ξεχωρίζει στοιχηματικά για το Ελληνικό κοινό.

Πρώτη επιλογή μας λοιπόν για σήμερα είναι το ματς της Λεβάντε η οποία φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στις 20:00. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη χειρότερη κατάσταση τους και είναι ερωτηματικό το πώς θα αντεπεξέλθουν και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αρνητικά τα αποτελέσματα της στα τελευταία ματς, όπου μετρά 4 ήττες σε 5 αναμετρήσεις, με την τελευταία να έρχεται εντός έδρας το Σάββατο από τη Μάλαγα. Από την άλλη, για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι στο Λεβάντε, είναι σίγουρα ιδιαίτερο, μιας και θα αποτελέσει μόλις το δεύτερο στον πάγκο των Πειραιωτών για τον Ισπανό τεχνικό Μίτσελ, που έκανε ντεμπούτο στον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Με το καλημέρα, έδειξε ότι θέλει να δώσει ένα νέο προφίλ στην ομάδα και έδειξε να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των Παπάζογλου, Φέισα και Φετφατζίδη, ενώ έδωσε αρκετό χρόνο και στον Βλαχοδήμο.


Παίζουμε Λεβάντε – Ολυμπιακός X

Δεύτερη μας επιλογή θα είναι το ματς της Λεβερκούζεν η οποία φιλοξενεί την Μπενφίκα (20:00). Οι γηπεδούχοι είναι έτοιμη για το μεγάλο ζευγάρι με τη Μπενφίκα, την ομάδα που έρχεται από το Champions League και σίγουρα ήταν από τους αντιπάλους που ήθελε να αποφύγει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που είχε τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της στην πρώτη φάση. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, επιστρέφουν κανονικά ο στόπερ Τόπρακ και ο αμυντικός χαφ Ράιναρτς. Από την άλλη η Μπενφίκα είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει στο Europa League, όπου απέναντι της θα βρει το δύσκολο εμπόδιο της Λεβερκούζεν. Συνολικά πάντως, συνεχίζει το αήττητο ρεκόρ της, έχοντας 17-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις, με την τελευταία της ήττα να είναι στη Μόσχα από τη Σπαρτάκ.

Παίζουμε Λεβερκούζεν – Μπενφίκα 1

sportygossip.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ