2013-02-14 19:04:09
Φωτογραφία για ΣΟΨΥ Πάτρας: «Δεν είμαστε επαίτες, είμαστε άνθρωποι με δικαιώματα και αξιοπρέπεια-Δώστε λύση εδώ και τώρα στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων»
Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας καταδικάζει την απαράδεκτη καθυστέρηση της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων σε συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, εξαιτίας της ολιγωρίας και της ανεπάρκειας της Δημοτικής Αρχής.

Οι συμπολίτες μας καλύπτουν με αυτό το επίδομα τις βασικές ανάγκες επιβίωσής τους, υπενθυμίζουμε στον Δήμαρχο Πατρέων κο Δημαρά Ιωάννη, καθώς και στους Δημοτικούς Συμβούλους, μοναδικούς υπεύθυνους, που προσθέτουν και νέα εμπόδια στην διαδικασία καταβολής στους δικαιούχους του Δήμου Πατρέων λόγω της μη ολοκλήρωσης και μη έγκρισης του προϋπολογισμού 2013 από το Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι δυνατόν η γραφειοκρατία να μπαίνει πάνω από την ανθρώπινη επιβίωση και αξιοπρέπεια; Για ακόμη μια φορά η Δημοτική Αρχή της πόλης μας προτάσσει τα του «οίκου της», αντί κύρια προτεραιότητά της να είναι ο Πατρινός πολίτης και οι ανάγκες του.

Σας ερωτούμε λοιπόν κ. Δήμαρχε με όση υπομονή και κουράγιο μας έχει απομείνει, αν η δική σας επιβίωσή βασίζονταν στα 300 περίπου ευρώ το μήνα, δεν θα πλημυρίζατε με οργή και αγανάκτηση για εκείνους τους κρατούντες που δεν είναι εις θέσιν να ανταποκριθούν στο καθήκον τους και την αποστολή τους που είναι κυρίως η προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων των συμπολιτών μας.


Ζητούμε ΤΩΡΑ την δημόσια δέσμευση του Δημάρχου ότι τα προνοιακά επιδόματα θα καταβληθούν εντός των επόμενων ημερών, χωρίς άλλες δικαιολογίες και προσκόμματα. Δεν θα δεχτούμε άλλο να μας στερήσετε το δικαίωμά μας στην επιβίωση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ