2013-02-14 20:27:04
Φωτογραφία για Άγιος Βαλεντίνος: Καταναλώστε, σκουπίστε, τελειώσατε!
Γράφει ο Βαγγέλης Ευαγγελίου

Η ημέρα της υπερκατανάλωσης του σ’ αγαπώ, ΕΦΤΑΣΕ! Καταναλώστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Δε σε ρωτώ, πόσο ερωτευμένος είσαι, αλλά πόσο χαζός;

Δεν ξέρεις πως η υπερκατανάλωση του έρωτα, όχι μόνο δεν οδηγεί στην ευτυχία, αλλά γεμίζει και τον πλανήτη με ένα κάρο ΓΙΑΤΙ;

Μέρα κι αυτή. Κάποτε βέβαια τη γλεντούσαν οι ερωτευμένοι για τα καλά. Ένα σωρό αηδίες στην αγκαλιά και ντριν το κουδούνι. – Μωρό μου για σένα! Ένα λούτρινο αρκούδι, σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, αυτοκόλλητα με καρτούν, ήδη αηδίασα, μη συνεχίσω. Τώρα λοιπόν ρε άνεργε ερωτευμένε πρέπει να ανακαλύψεις τον τροχό! Δηλαδή όχι ακριβώς, αλλά στο περίπου, παγκάκι και πασατέμπο. Αν υπάρχει και θάλασσα, καλό είναι, τσάμπα είναι, ας τη χαρείς.

Βαλεντίνος ο ψυχάκιας. Ο πιο ψυχαναγκαστικός Άγιος. Προς Θεού – μια που πιάσαμε και τα άγια – όχι ο ίδιος, αλλά ο ερωτευμένος (και καλά) που κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση, τουλάχιστον. Δέσιμο δε λέω, διότι ως ερωτευμένος, μπορεί να παίξει και κάνα δέσιμο μέσα στο παιχνίδι.. Περίεργα πλάσματα οι άνθρωποι όμως. Κάθε χρόνο 14 Φεβρουαρίου, κάποιον / κάτι, βρίσκουν να ερωτευθούν και μέχρι την επόμενη φορά, δεν προλαβαίνουν να ερωτευθούν την καθημερινότητά τους. Τις επιλογές τους.


Πάντως εγώ να ξέρετε – και αύριο ερωτευμένος θα είμαι – με τη ζωή μου. Να δώσω και μία συμβουλή ως παιδί και τρελός. Φίλε ερωτευμένε, μη φορέσεις στο στόμα σήμερα, κάτι το οποίο δε θα μπορείς να αποχωριστείς.. Αντί για σ’ αγαπώ πιο απλά, πες μια καλημέρα! Πες τη κι ας πέσει χάμω.

Να σας πω, τέτοια μέρα από μικρός, γιορτάζω τον Άγιο Βαγγέλη! Δεν υπάρχει; Γιατί, υπάρχει των ερωτευμένων; Πάτσι!
vaeva.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ