2013-02-14 21:21:16
Φωτογραφία για Churchill Arms: Το πιο… ανθισμένο ευρωπαϊκό cafe!
Χτίστηκε το 1750 στο Λονδίνο, και πιο συγκεκριμένα στο Notting Hill, ως ένα από τα πρώτα cafès της περιοχής, που στην πορεία εξελίχθηκε σε διάσημη παμπ και ένα από τα πλέον δημοφιλή μπαρ ανάμεσα στην ελίτ της εποχής, και όχι μόνο. 

Από τους χώρους του πέρασαν πολλοί επώνυμοι ανά τους αιώνες, πολιτικοί, καλλιτέχνες, άνθρωποι των Τεχνών και των γραμμάτων. Και όλοι άφησαν το στίγμα τους για να γίνει το «Churchill Arms» το «talk of the town».

Για πολλούς και ποικίλλους λόγους βέβαια με πρώτο και καλύτερο… την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση η οποία εξελίχθηκε στην πορεία του χρόνου σε αυτό που βλέπετε σήμερα. Ένα «ανθισμένο» ευρωπαϊκό cafè, διάσημο για τους… κρεμαστούς κήπους του. Όλων των ειδών τα φυτά και τα λουλούδια, με έμφαση στα ανθοφόρα και πολύχρωμα, κρέμονται σε γλάστες στην πρόσοψή του δημιουργώντας μια ειδυλλιακή εικόνα. Σήμα-κατατεθέν της περιοχής, συγκεντρώνει τα βλέμματα ντόπιων αλλά και ξένων που φτάνουν μέχρι εδώ για να το απολαύσουν σε διαφορετικές κάθε φορά όψεις ανάλογα με την εποχή. Ποτέ, όμως, γυμνό!
perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λεβάντε - Ολυμπιακός 3-0
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λεβάντε - Ολυμπιακός 3-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ