2013-02-14 21:21:05
Φωτογραφία για ΤΣΙΩΛΗΣ : ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ
Ο Σάκης Τσιώλης αμφισβητεί στο "sportdog.gr" ότι ο Μίτσελ ήταν διαβασμένος στο ματς της Τρίπολης αλλά του εύχεται καλή επιτυχία ενόψει Λεβάντε. "Ας μην κάνουν όρεξη για Περόνε"!

Αναλυτικά Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε πως ήταν στεναχωρημένος μετά από την ήττα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Εμάνουελ Περόνε έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τρίπολη, ενώ αναφέρθηκε και στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε.

Διαβάζουμε σήμερα ρεπορτάζ για τον Περόνε και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ποιο είναι το σχόλιό σας;

"Μα έχει ανανεώσει με τον Αστέρα. Έχει προσυμφωνήσει να μείνει και μέσα στην επόμενη εβδομάδα ίσως έχουμε επίσημες ανακοινώσεις. Αλλά πέρα από αυτό, δεν μου κάνει εντύπωση που ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες για τον Περόνε, είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα".

Λίγο καιρό πριν, είχατε πει πως υπολογίζεται τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ. Κάποιοι άλλοι δίνουν, πια, περισσότερες πιθανότητες στην ΑΕΚ...

"Πάντα παραμένει μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσουμε στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στα πλέι οφ, έχει τη δυνατότητα να μπει και πιστεύω πως θα το κάνει. Είμαι απόλυτος σε αυτό".

Πώς περιμένετε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε; Δεδομένου ότι αντιμετωπίσατε πρόσφατα τους Πειραιώτες.

"Θα είναι ένα δύσκολο ματς, η Λεβάντε θέλει πολύ τη νίκη. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά εδώ στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει πάθος και αγωνιστικότητα. Στοιχεία που δεν τα είχε δείξει με τον Ατρόμητο, για παράδειγμα, παρότι ο νέος προπονητής της ομάδας ήταν στο γήπεδο".

Στο παιχνίδι της Τρίπολης το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο Μίτσελ ήταν καλά διαβασμένος για αυτό το ματς.

"Μα πώς μπορεί να ήταν καλά διαβασμένος με αυτά που τους έκανε ο Περόνε στο 15΄ και στο 20΄ ή τη φάση που έγινε στο 47΄ με το Μπαρτολίνι; Θα μπορούσαμε να μιλάμε για κάτι φανταστικό, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Μείναμε με 10 παίκτες, πόσο καλά διαβασμένος μπορεί να ήταν όταν μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές και παραλίγο να πάρουμε τη νίκη; Κι αν χάσαμε ήταν λόγο μίας ιδιαίτερης στιγμής στο τέλος του ματς. Ήμουν χάλια μετά το παιχνίδι, από την εξέλιξη που είχε. Παρόλα αυτά εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία απόψε με τη Λεβάντε".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ