2013-02-14 23:25:03
Φωτογραφία για Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζόμενους στα πεντάμηνα - Διαμαρτυρία στο γραφείο του Σταϊκούρα
Έξω από τα γραφεία του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ στην Λαμία βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι 187 απλήρωτοι εργαζόμενοι του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Με τον πόνο και την αγανάκτηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους ζήτησαν απαντήσεις από τον προϊστάμενο Σπύρο Βογιατζή.

Δεν υπάρχουν πιστώσεις για την Φθιώτιδα επαναλάμβανε διαρκώς ο κ. Βογιατζής προς τους εργαζόμενους ενώ τους εξήγησε πως το Ινστιτούτο και η ΓΣΕΕ δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Ο έντονος διάλογος που ακολούθησε μεταξύ των εργαζομένων και του κ.Βογιατζή ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικοί και για το καθεστώς κάτω από το οποίο εργάστηκαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι.

Ο κ.Βογιατζής προσπαθώντας να πείσει τους διαμαρτυρόμενους να αποχωρήσουν δέχτηκε να ανέβουν στο γραφείο του προκειμένου να επικοινωνήσει για μια ακόμη φορά με το υπουργείο και την διαχειριστική αρχή.

Είναι θέμα πολιτικής βούλησης ξεκαθάρισε ο κ.Βογιατζής που δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με κανέναν στα αρμόδια γραφεία της Αθήνας.

Και για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι αναχώρησαν για το πολιτικό γραφείο του Χρήστου Σταικούρα στην περιοχή της Άμπλιανης στην Λαμία.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής του γραφείου του υπουργού Θεόδωρος Παπαγεωργίου ο οποίος δήλωσε ενήμερος για το θέμα και ενημέρωσε τους εργαζόμενους πως ο υπουργός που δεν έχει υπογράψει είναι ο κ.Χατζηδάκης.
lamiastar.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ