2013-02-15 06:15:03
Φωτογραφία για Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μπότοξ
Οι επιταγές τις ομορφιάς θέλουν τη γυναίκα νέα για πάντα… η μόδα που τα τελευταία χρόνια έχει κατακλύσει τα ινστιτούτα ομορφιάς ακούει στην ονομασία μπότοξ (botox).

Όπως φαίνεται χαρίζει νεανικό και σφριγηλό δέρμα σε ανθρώπους μέσης ηλικίας. Πόσο ακίνδυνο είναι και πότε φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα;

Το πολύ γνωστό μπότοξ ή βοτουλινική τοξίνη όπως είναι η επιστημονική ονομασία της ουσίας που περιέχει, είναι μία επεξεργασμένη πρωτεΐνη, όπου σε πολύ μικρές δόσεις δρα στον μυ, με αποτέλεσμα την αναστολή της μετάδοσης νευρικού ερεθίσματος, ώστε ο μυς να μην κάνει συσπάσεις και να παραλύει μερικώς.

Εφαρμόζοντας μικρές δόσεις, επιλεγμένες ανάλογα με το σημείο, είτε στο μέτωπό ή στην περιοχή γύρω από τα μάτια, το γνωστό μας πόδι της χήνας, ή στο μεσόφρυο καθώς και σε άλλα επιλεγμένα σημεία στο πρόσωπο μπορούμε να σβήσουμε τις ρυτίδες και να δημιουργήσουμε ένα πρόσωπο πιο λαμπερό και κυρίως πιο νεανικό.


Η εφαρμογή του γίνεται ανώδυνα, η συνεδρία διαρκεί περί τα 30 λεπτά και επιστρέφετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

Πόσο αποτελεσματικό είναι;

Το αποτέλεσμά του γίνεται εμφανές μετά τις πρώτες 48 ώρες έως τις πρώτες 7-10 ημέρες ενώ η διάρκειά του είναι περί τους 4-6 μήνες οπότε μπορεί να επαναληφθεί.

Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες των οποίων αρχίζουν να φαίνονται πιο έντονα οι ρυτίδες έκφρασης καθώς και για ανανέωση του προσώπου τους.

Πρέπει να διενεργείται πάντα από εξειδικευμένους ιατρούς για την αποφυγή λαθών που μπορούν να προκαλέσουν αλλοίωση της εικόνας του προσώπου, όπως για παράδειγμα την πτώση του άνω βλεφάρου, την αποφυγή ενός "παγωμένου" προσώπου, ή την πτώση της γωνίας στόματος.

Το αποτέλεσμα που προσφέρει το υαλουρονικό οξύ διαφαίνεται άμεσα έπειτα από ένα ήπιο τοπικό οίδημα που υποχωρεί την επομένη.

Η διάρκεια δράσης του είναι περίπου 8 έως 12 μήνες, οπότε και θα χρειαστεί να γίνει επανάληψη της εφαρμογής του.

Τα ενέσιμα τελευταίας γενιάς είναι πολύ ανώτερης ποιότητας και έχουν εξελιχθεί αρκετά με αποτέλεσμα να διαρκούν περισσότερο.

Η έγχυσή του είναι σχετικά ανώδυνη και είναι θαυμαστό το ότι με ένα άμεσο, εύκολο και οικονομικό τρόπο μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα σχεδόν ανάλογα χειρουργικών επεμβάσεων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ