2013-02-15 08:00:16
Φωτογραφία για Νάντια Μπουλέ: “Δεν θέλω να ξαναμπλέξω με άνθρωπο μέσα από το χώρο”
Η Νάντια Μπουλέ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του entertv, με την Μαρία Μπεκατώρου. “MaZi” βρέθηκαν, λοιπόν, οι δύο παρουσιάστριες και μίλησαν για όλα. Η Νάντια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, τα οποία πέρασε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Πεντέλη. “Οι γονείς μου χώρισαν αρκετά νωρίς, οπότε το βίωσα όλο αυτό το κομμάτι αρκετά έντονα. Ήμουνα 14, αλλά θα έπρεπε να έχουν χωρίσει αρκετά νωρίτερα, οπότε όλο αυτό το καταλάβαινα… Όλο αυτό μου άφησε έναν κυνισμό σε σχέση με τις σχέσεις τις προσωπικές” παραδέχτηκε και συμπλήρωσε “Νομίζω ότι όσο μεγαλώνω με επηρεάζει περισσότερο. Είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους να είναι μαζί και είναι άσχημο να βλέπεις ανθρώπους να χωρίζουν. Και εγώ το είχα αυτό αρκετά έντονα στο περιβάλλον μου”.

“Μου είναι δύσκολο να πιστέψω στο για πάντα” ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία μίλησε και για τον μεγαλύτερο αδελφό της. Η ίδια μίλησε και για τους φίλους της, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει πολλούς φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης, με εξαίρεση τον Θανάση Πάτρα και ότι οι περισσότερες φίλες της είναι από το σχολείο.


Όσο για την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας, ανέφερε “Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα προκύψει σαν ανάγκη στη ζωή μου. Δεν το έχω αισθανθεί ακόμα, γιατί νομίζω ότι είμαι και λίγο μικρή. Νομίζω ότι το κομμάτι της δημιουργίας οικογένειας θα μου προκύψει σαν ανάγκη, θέλω να το πάρω χαμπάρι, δεν θέλω να με παρασύρει η δουλειά”.

“Επειδή έχω βρεθεί με ανθρώπους μέσα από το χώρο, περνώντας από αυτό το διάστημα, το πρώτο πράγμα που είπα στον εαυτό μου “Δεν θέλω να ξαναμπλέξω με άνθρωπο μέσα από το χώρο για πολλούς λόγους”, αλλά δεν νομίζω ότι είναι εφικτό τελικά. Όταν κινείσαι σε έναν χώρο είναι λογικό να συναναστρέφεσαι ανθρώπους από αυτό τον χώρο και είναι πιο πιθανό να είσαι με έναν άνθρωπο από αυτό το χώρο”. Η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε ζήσει στο παρελθόν έναν μεγάλο έρωτα, όμως, όπως είπε, το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ήρεμη. “Νομίζω ότι έχω αρχίσει να συνηθίσω την ησυχία σε ανησυχητικό βαθμό” είπε.

Παραδέχτηκε, δε, ότι ήθελε να χωρίσουν οι γονείς της από ένα σημείο και μετά, γιατί δεν της άρεσε αυτό που έβλεπε και ήθελε να είναι καλά. Μίλησε και για την επαγγελματική της πορεία. Παραδέχτηκε ότι έπαθε σοκ στο πρωινό του Mega, όπου, όπως είπε, ότι έλεγε γινόταν ατάκα, σε αντίθεση με την περίοδο που ήταν στο MAD. “Ένιωσα πίεση ως προς το προσωπικό κομμάτι της ζωής μου, όχι ως προς το επαγγελματικό. Πιέστηκα… Ήμουν 24 χρονών και ήταν δύσκολο για μένα να το διαχειριστώ το γεγονός ότι δόθηκε μεγαλύτερη βαρύτητα στα προσωπικά μου, αντί να δοθεί στο κομμάτι της δουλειάς”.

Όσο για την δημοσιότητα που πήρε η σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανέφερε “Το φανταζόμουν στην αρχή γιατί είχε να κάνει με μία σχέση που ήταν κάτω από τα φώτα” είπε και συμπλήρωσε “Ήταν κάθε μέρα και καινούργια σφαλιάρα για μένα εκείνη την περίοδο. Γιατί όταν βιώνεις κάτι έντονο στην προσωπική σου ζωή θέλεις να το ζήσεις, όπως θέλει ο κάθε άνθρωπος και από την άλλη όταν αυτό συμπίπτει με μια περίοδο που επαγγελματικά ανοίγουν κάποιες πόρτες είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς”.

“Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα είχα πει περισσότερα “ναι” και θα είχα κάνει κάποια διαφορετικά βήματα” ανέφερε, ενώ μίλησε και για την περίοδο που παρουσίαζε το Top Chef στον ΑΝΤ1. “Είχα δεχτεί τόσα βέλη και από παντού που αισθανόμουν που δύο ήταν οι δρόμοι: ή θα άρχιζα να απαντάω σε όλους, ή δεν θα απαντούσα πουθενά και ό,τι έχουν να πουν θα το πουν. Επέλεξα τον δεύτερο δρόμο”.

Πηγή: entertv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ