2013-02-15 12:12:28
Φωτογραφία για ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ... ΡΥΘΜΟΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στο Ρέντη τον δεύτερο της βαθμολογίας, Εθνικό Αλεξανδρούπολης (20:00, Novasports 4), έχοντας την ιδιαιτερότητα να είναι η πρώτη ομάδα που έκοψε φέτος βαθμό από τους ερυθρόλευκους στη Θράκη.

Τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν σπάσει το κακό σερί των δύο προηγούμενων ετών, που είναι και οι μοναδικές φορές που οι ακρίτες έχουν νικήσει τον Ολυμπιακό σε 19 αναμετρήσεις από το 2003, όταν επέστρεψαν στην Α1. Στη δε έδρα των ερυθρόλευκων, όπου απόψε για πρώτη φορά θα έρθει ως πρώτος προπονητής του Εθνικού ο Σάκης Μουστακίδης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει να επιδείξει μόλις ένα κερδισμένο σετ σε 9 αγώνες.

Το θετικό για τον Δημήτρη Καζάζη είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, μεταξύ των οποίων και τον Κώστα Χριστοφιδέλη, τον οποίο καλείται να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή ή ως αλλαγή.

Ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους, από τη στιγμή που η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου έχει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- κριθεί, είναι να βρουν ρυθμό πριν από τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Αρη στο Ρέντη την Τετάρτη (18:00, διαιτητές Καραμπέτσος-Κουτσούλας) και το Final 4 του Λιγκ Καπ στο Βραχάτι 1-2 Μαρτίου.

Εισιτήρια για το ματς (5-10 ευρώ) θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του κλειστού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ