2013-02-15 12:57:56
Φωτογραφία για Η διαγραφή 5-10 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και η διακοπή εκτόξευσης «τούβλων»
Αγραφιώτης Μιχάλης  

Μόνο με τη διαγραφή των στελεχών που πετάνε κατά καιρούς «τούβλα» θα μπορούσε να οδηγήσει το ΣυΡιζΑ σε ανοδική τροχιά. 

Όσο αντιδημοκρατικό και αν είναι θέματα τα οποία προσβάλλουν έννοιες και θέσεις του κόμματος, δεν είναι πολυφωνία, αλλά πυροτεχνήματα που διαμορφώνουν αρνητική εικόνα για το κόμμα του κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού, «να έχει χάσει τη μπάλα» όπως λέμε στην καθημερινή γλώσσα.

 

Η διαγραφή αυτών των στελεχών που διαλύουν την εικόνα του κόμματος με τις δηλώσεις τους θα είχε διπλό αποτέλεσμα. Από τη μια θα συγκρατούσε την πειθαρχία των στελεχών σε υψηλό επίπεδο και από την άλλη θα περνούσε το μήνυμα στον κόσμο ότι υπάρχει συγκρότηση τουλάχιστον ιδεολογική στα πλαίσια του ΣυΡιζΑ. Φαίνεται ότι οι πρώτοι μήνες του κόμματος στην αντιπολίτευση δεν οδήγησαν στην ωρίμανση του, τουναντίον άρχισαν να χαλαρώνουν τις δομές και να δημιουργούν προβλήματα σε οργανωτικό επίπεδο και αυτό θα συνεχιστεί, όσο καθυστερεί το συνέδριο που θα έβαζε σε μια τάξη τα πράγματα στο κόμμα.


Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, χιλιόμετρα μπροστά από τα υπόλοιπα στελέχη, ειδικά του Αριστερού ρεύματος, δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος μιας ολόκληρης παράταξης, που βρίσκεται σε τροχιά πλέον κόμματος εξουσίας. Παράλληλα, όπως ο διάβολος το λιβάνι αποφεύγουν να δημιουργήσουν οποιαδήποτε παρομοίωση με το ΠαΣοΚ και μάλιστα, έχουν θεσπίσει και 12 σημεία, όπου φαίνεται ότι δεν έχουν σχέση με το ΠαΣοΚ. Υπάρχει θέμα οργάνωσης και συνοχής, ενώ off the record το παραδέχονται και οι ίδιοι σε πολλές περιπτώσεις. Θέλει καιρό για να ωριμάσει και πολλοί να δούνε την πόρτα της εξόδου προς εξισορρόπηση των πραγμάτων ΤΟ ΒΗΜΑ
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ