2013-02-15 19:50:56
Φωτογραφία για «Αν είμαστε σοβαροί θα κερδίσουμε»
Ο Κοστίν Λάζαρ, μίλησε στη Nova για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για την παρουσία του στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

 Ο Ρουμάνος τεχνικός με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά αναφέρθηκε στο ηθικό της ομάδας μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ.

«Γενικά το ηθικό της ομάδας είναι σε πολύ καλό σημείο και μένα πιστεύω ότι νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και το πώς παίζω τον τελευταίο καιρό.

 Παρόλο που η νίκη αυτή με τον ΟΦΗ ήταν μετά από ένα παιχνίδι που είχε Εθνικές ομάδες και υπήρχε πολύ μεγάλη κούραση πιστεύω αυτό δε φάνηκε στο τελευταίο μας παιχνίδι όπου παίξαμε αρκετά καλά και πήραμε επιτέλους μια νίκη».

- Όντως τον τελευταίο καιρό πηγαίνεις από το καλό στο καλύτερο, έχει αλλάξει κάτι, το αποδίδεις κάπου;

«Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δε θα έλεγα ότι . δεν το βλέπω έτσι ότι παίζω τώρα καλύτερα, εντάξει εκνευρίζομαι πολύ όταν κάνω κάποιο λάθος και προσπαθώ στην επόμενη φάση να είμαι πολύ καλύτερος κι αυτό ισχύει και σε κάθε παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να είμαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα».


- Έχεις καταλάβει τί δεν πήγε καλά σ’ αυτόν τον κακό μήνα που είχε ο ΠΑΟΚ, τον Γενάρη με τ’ αρνητικά αποτελέσματα, τις ήττες; Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βγάλει αυτό το οποίο μπορεί να κάνει και μια εικόνα πιο αποτελεσματική όπως την είχε δείξει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος;

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ εγώ να εκφράσω μια άποψη τεκμηριωμένη γιατί δεν είμαι κι ο προπονητής της ομάδας. Αλλά . εντάξει . από την άποψή μου, από αυτό που βλέπω εγώ πιστεύω ότι λίγο . «κολλήσαμε» ψυχολογικά κάπως. Παρόλα αυτά αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό με τον ΟΦΗ γιατί πήραμε τα «πάνω» μας και τώρα πιστεύω θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο με την ΑΕΚ».

- Ενα σημείο αναφοράς τον τελευταίο καιρό για τον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο συνέβαινε και πέρυσι, είναι οι συχνοί τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών. Σαφώς και δεν είσαι αρμόδιος να δώσεις εξήγηση αλλά οι παίκτες μεταξύ σας πώς το συζητάτε το όλο θέμα;

«Σίγουρα δεν είμαι ο αρμόδιος για να σας πω αλλά εντάξει, εγώ πιστεύω πως δεν είμαστε μια ομάδα η οποία στηρίζεται στη φυσική δύναμη για να κάνει το παιχνίδι της. Είμαστε μια ομάδα η οποία στηρίζεται κυρίως στην τεχνική και στο ταλέντο, οπότε όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες οι οποίες - κι οι περισσότερες είναι έτσι στο ελληνικό πρωτάθλημα - πηγαίνουν και προσπαθούν να πάνε το παιχνίδι στη φυσική δύναμη για να κερδίσουν κάτι από εκεί. Ε . πιστεύω ότι εκεί ίσως συμβαίνουν . ζοριζόμαστε λίγο παραπάνω».

- Ο ΠΑΟΚ «ξόδεψε» ένα μήνα όπως είπαμε και πριν. Παρόλα αυτά παραμένει εντός στόχων, δηλαδή είναι δεύτερος στη βαθμολογία και συνεχίζει στο Κύπελλο με τους αγώνες που ακολουθούν με τον Λεβαδειακό. Με τα νέα πρόσωπα που ήρθαν και με την ομάδα που γνωρίζεις όσο λίγοι, θεωρείς πως από εδώ και πέρα τα πράγματα μπορεί να είναι μόνον καλύτερα ή μήπως υπάρχει κάτι που - ακόμη - απασχολεί την ομάδα;

«Εγώ, αρχικά, θα ήθελα να πω ότι και πριν έρθουν αυτοί οι παίκτες είχαμε μια ομάδα με πολύ καλό επίπεδο αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ είναι ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα γιατί έχουν έρθει επίσης εξαιρετικοί παίκτες. Αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα μείνουμε μέσα στους στόχους μας και θα τους «κυνηγήσουμε» μέχρι τέλους».

- Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Αθήνα για ν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Γνωρίζεις τον αντίπαλο, τι πιστεύεις πως πρέπει να παρουσιάσετε στο συγκεκριμένο γήπεδο, κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα προκειμένου να πάρετε αυτό το οποίο επιθυμείτε;

«Αν παίξουμε αυτό που ξέρουμε να παίξουμε κι αυτό που μας λέει ο προπονητής μας πιστεύω ότι δε θα έχουμε κάποιο πρόβλημα, θα πάρουμε τη νίκη. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας όπως είχε γίνει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κάτω στην Αθήνα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το ματς».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ