2013-02-15 22:44:31
Φωτογραφία για Ο λαός μίλησε! Ο Μπαλί Μπέη επιστρέφει στον 3ο κύκλο του Σουλεϊμάν κατόπιν ...λαϊκής απαίτησης!
Ο ρόλος του Μπαλί Μπέη, όσο ο καιρός περνούσε έγινε αγαπητός.

Έτσι δεν θα μπορούσε η σειρά να μην έχει την παρουσία του, που μάλιστα είχε ξεσηκώσει τον γυναικείο πληθυσμό. Βρέθηκε λοιπόν η "φόρμουλα" και ...επιστρέφει!

Τίτλοι τέλους γράφονται αυτή την εβδομάδα στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» για τονΜπαλί Μπέη, ο οποίος αφού γλιτώνει τον αποκεφαλισμό στο παρά πέντε αποφασίζει να φύγει από το Παλάτι και να παραδώσει στον Σουλτάνο τη σφραγίδα και το αξίωμά του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, αυτό δεν θα συμβεί για πολύ. Μετά την εκτέλεση του Ιμπραήμ Πάργαλη, μια εξέλιξη που πραγματικά συντάραξε ολόκληρη την τουρκική κοινή γνώμη και το γεγονός ότι χάθηκε από το κάστινγκ της σειράς ένα σημαντικό πρόσωπο, οι Τούρκοι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να επαναφέρουν στον 3ο και τελευταίο κύκλο της σειράς που προβάλλεται αυτό τον καιρό στη γείτονα χώρα, τον Μπαλί Μπέη. Οι θαυμάστριές του ήδη πετούν από την χαρά τους για τη μεγαλειώδη επιστροφή του Μπουράκ Οζτσιβίτ, οποίος μετά από παράκλησή τους εντάσσεται εκ νέου στη σειρά.


Μάλιστα, στην Τουρκία, λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε ο συγκεκριμένος ρόλος είχαν αποφασίσει να κάνουν μια ολόκληρη ταινία πάνω στο χαρακτήρα του Μαλκότσογλου. Ωστόσο, αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να αλλάξουν τα σχέδιά τους για να μην έρθει σε σύγκρουση με τον άλλη ταινία αφιερωμένη στον «Καραογλάν» που βγήκε στις τουρκικές αίθουσες τον Ιανουάριο. Ο Οζτσιβίτ από την άλλη είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στη σειρά με τον τίτλο «41», η οποία όμως θα αρχίσει να προβάλλεται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Έτσι, η συμμετοχή του αυτό το διάστημα στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» του ήρθε κουτί, καθώς ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα εντατικά γυρίσματα για την άλλη σειρά. Σύμφωνα με το σενάριο, στα επόμενα επεισόδια, που θα προβληθούν οσονούπω στην Τουρκία, ο Μαλκότσογλου Μπαλί Μπέη θα γυρίσει πίσω στο παλάτι φέροντας προς επίλυση στην ημερήσια διάταξη, ως βασικό στοιχείο, ζητήματα σχετικά με την απόδοση φόρων του Μπέη της Μολδαβίας. Ο Μαλκότσογλου, ως ένας σημαντικός πολιτικός της δυναστείας και του Οθωμανικού Κράτους, γίνεται δεκτός με κλειστά μάτια για ένα πολύ σκληρό έργο. Παράλληλα, η γνώση του που είναι πολύ σημαντική για τη δυναστεία, θα τον φέρει πίσω στην πρωτεύουσα.

Πηγή: athensmagazine
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ