2013-02-16 04:45:02
Φωτογραφία για Η Sandra Bullock γίνεται μια στιλάτη απαισιοτάτη στο Μinions
Η Sandra Bullock έχει αποδείξει πολλάκις το ταλέντο της στην κωμωδία, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε να "βάλει" τη στολή της κακιάς και να τα βάλει με τα αξιολάτρευτα minions του Gru.

Όσοι αγαπήσατε τα minions από το Despicable Me, ήρθε η ώρα να τα χορτάσετε σε μια ταινία αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκείνα.

Η ταινία αποτελεί spinoff της διάσημης ταινίας Despicable Me και θα επικεντρώνεται στα μικρά κίτρινα minions που από τις αρχές του κόσμου έχουν σκοπό να υπηρετούν πιστά τον άρχοντά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Deadline, η 49χρονη Sandra Bullock συμφώνησε να δανείσει τη φωνή της στη νέα ταινία της Illumination Entertainment, "Minions".

Η ιστορία θα διαδραματίζεται στα '60s, όπου τα minions δεν έχουν κάποιον άρχοντα να υπηρετούν και έχουν πέσει σε κατάθλιψη. Έτσι, καταφεύγουν σε ένα συνέδριο "κακών", όπου θα πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητές τους για να γίνουν οι βοηθοί της Scarlet Overkill, μιας απαισιοτάτης με στυλ (τύπου Audrey Hepburn), δηλαδή της Sandra Bullock, που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο.


Τη σκηνοθεσία του Minions έχουν αναλάβει οι Pierre Coffin και Kyle Balda με σεναριογράφο τον Brian Lynch (Puss in Boots).

Η εν λόγω ταινία προβλέπεται στις αμερικανικές αίθουσες το Δεκέμβρη του 2014, αλλά, μέχρι τότε θα έχεις την ευκαιρία να δεις τα Minion αυτό το καλοκαίρι (Ιούλιο) με το δεύτερο μέρος του Despicable Me. Στο πλευρό του Steve Carell αυτή τη φορά προστέθηκαν οι Al Pacino και Kristen Wigg. Kαθόλου απαίσιοι.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ