2013-02-16 08:45:07
Φωτογραφία για Θύματα απάτης Ρουμάνοι εργάτες στο Μεσολόγγι
Ήρθαν με την υπόσχεση 50 ευρώ μεροκάματου στα χωράφια της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου και καταλύματος διαμονής . Για το λόγο αυτό, κατέβαλλαν σε ομοεθνή τους 100 ευρώ έκαστος

Οι 11 Ρουμάνοι εργάτες φυσικά μόλις έφτασαν εδώ, αντιλήφθηκαν την απάτη σε βάρος τους μιας και δεν τους περίμενε απολύτως κανένας και άρχισαν να περιπλανώνται στην περιοχή αναζητώντας τρόπο και μέσο να φύγουν. Ωστόσο οι άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και η πείνα τους ανάγκασαν να βρουν πρόχειρο κατάλυμα σε παράπηγμα στο δρόμο από το Αιτωλικό προς το Μεσολόγγι στο ύψος της Φοινικιάς.

Οι ίδιοι όπως λένε, είχαν πρόθεση να φτάσουν Αθήνα με τα πόδια! Την παρουσία αλλά και την κατάστασή τους εκεί αντιλήφθηκαν περαστικοί που ειδοποίησαν το δήμο Μεσολογγίου προκειμένου να παρέμβει για να μην υπάρξουν τραγικότερες συνέπειες.

Πράγματι, ο δήμος ενεργοποιήθηκε άμεσα καλώντας σε βοήθεια και το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου, προκειμένου έστω προσωρινά οι άνθρωποι να φάνε και να στεγαστούν πριν ξεκινήσουν και πάλι το ταξίδι της επιστροφής. Ήδη οι έντεκα συνάνθρωποί μας που έπεσαν θύματα απάτης βρίσκονται στο χώρο του ΕΚΜ όπου βρήκαν προσωρινά στέγη και φαγητό.

Πηγή: onairnews
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ