2013-02-16 09:23:14
Φωτογραφία για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ 2ΧΙΛΙΑΡΟ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ
Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα την Πέμπτη και με την συμμετοχή του αυτή στο παιχνίδι με τη Λεβάντε, πρόσθεσε ακόμα 2.000 ευρώ στον λογαριασμό του.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κατάφερε να κάνει το περασμένο καλοκαίρι το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας από την Ξάνθη στον Ολυμπιακό και το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι πενταετούς διάρκειας, ενώ θα του αποφέρει συνολικά το ποσό των 595.000 ευρώ, σύμφωνα με το «Goal». Παράλληλα στην συμφωνία του 22χρονου παίκτη με τον Ολυμπιακό, υπάρχουν και ορισμένα μπόνους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ορίστηκε να λαμβάνει για κάθε συμμετοχή του επιπλέον 2.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως ήδη ο τραπεζικός του λογαριασμός «φούσκωσε» κατά 16.000 ευρώ. Επιπλέον υπήρχε και όρος σύμφωνα με τον οποία αν καταφέρει να παίξει στο 60% των αγώνων της Σούπερ Λιγκ, θα πάρει ακόμα 25.000 ευρώ.

Αυτό βέβαια είναι αδύνατο πλέον να γίνει αφού αφενός δεν προλαβαίνει να συμπληρώσει τις συμμετοχές και αφετέρου θα ήταν τεράστια έκπληξη να μείνει βασικός μέχρι το τέλος της σεζόν, ακόμα κι αν υπήρχε το χρονικό περιθώριο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ