2013-02-16 09:24:03
Φωτογραφία για Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για τη δημόσια πρόταση της ΕΤΕ προς την Eurobank
Τη Δευτέρα το μεσημέρι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα της προαιρετικής δημόσιας πρόταση που έχει απευθύνει Εθνική Τράπεζα στους μετόχους της Eurobank.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η συμμετοχή των μετόχων της Eurobank κινείται στο 75% και ότι το τελικό ποσοστό θα είναι υψηλότερο. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της ημέρας κατεγράφησαν και κάποια μικρά τεχνικά προβλήματα στη διαδικασία λόγω του μεγάλου όγκου συμμετοχής.

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε πριν λίγο ότι πληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες εγκρίσεις, οι οποίες είχαν τεθεί ως αιρέσεις της προαιρετικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των κοινών μετοχών της ς Eurobank.

Συγκεκριμένα, ελήφθησαν οι αναλυτικώς αναφερόμενες στο οικείο πληροφοριακό δελτίο εγκρίσεις της ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού, της Τράπεζας της Ελλάδος (τόσο από την Διεύθυνση Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος όσο και από την Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικών Ασφαλίσεων), του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ