2013-02-16 15:00:07
Φωτογραφία για Τι μακιγιάζ πρέπει να κάνω στο υπόλοιπο πρόσωπο αν θέλω αιματί χείλη
Το αιματί κόκκινο κραγιόν είναι φέτος το σύμβολο της κάθε γυναίκας! O Δημήτρης Γιαννέτος μας δίνει τιπς για να το υιοθετήσουμε όλη μέρα!

Πώς φοράτε το αιματί κραγιόν; Πάντα και παντού. Πιο συγκεκριμένα ΠΟΤΕ: Μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες τις ημέρας αρκεί να το συνδυάσετε με τα σωστά ρούχα και με το σωστό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο!

ΠΡΩΙ: Για παράδειγμα αν το φορέσετε το πρωί, το μόνο που θα πρέπει να φοράτε στο υπόλοιπο πρόσωπο είναι μόνο την ενυδατική σας κρέμα fresh by Loreal Paris  και μια στρώση μάσκαρα!

ΒΡΑΔΥ: Αν έχετε να πάτε σε κάποιο event πιο επίσημο μπορείτε να βάλετε μια λεπτή γραμμή eyeliner (για δική σας ευκολία εγώ χρησιμοποιώ το Souper liner gel liner που είναι με ξεχωριστό πινελάκι για να δώσετε ακριβώς το σχήμα που σας κολακεύει!). Και πολλή και έντονη μάσκαρα στα άνω βλέφαρα!

Αποφύγετε να βάψετε έντονα τα μάτια σας αν φοράτε κατακόκκινο σκούρο κραγιόν γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πολύ βαρύ και ίσως να μην σας κολακεύει!


Αν όμως είσαι φανατική του clubbing και θέλεις να κανείς τη διαφορά, κάνε smokey eyes βάζοντας από πάνω μια λεπτή στρώση lipgloss, συνδυάζοντας τα έντονα μάτια με ένα μπορντό κραγιόν, που στο κέντρο των χειλιών θα βάλεις μια νότα από πολύ έντονο κόκκινο κραγιόν…  Έτσι θα έχεις μια goth sexy εμφάνιση που θα κλέψει την παράσταση!

Επειδή πολλές γυναίκες θεωρούν ότι δεν τους πηγαίνει το κόκκινο κραγιόν θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι κάθε μία έχει το δικό της κόκκινο κραγιόν με την απόχρωση που της ταιριάζει! Γιατί; Γιατί σας αξίζει!

Δημήτρης Γιαννέτος

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ