2013-02-16 14:56:05
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ωραίο παιχνίδι έγινε το Σάββατο το πρωί στην Παιανία για το πρωτάθλημα Κ17, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τελικά τη νίκη με σκορ 2-1 από τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς πλέον οι «πράσινοι» μείωσαν στον πόντο τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στο γήπεδο μάλιστα υπήρχε και ισχυρή αστυνομική δύναμη προς αποφυγή επεισοδίων, όμως όλα κύλησαν ομαλά.

Ο Παναθηναϊκός στο 22’ έκανε το 1-0 με προβολή του Νιούμαν από σέντρα του Παπανικολάου. Η απάντηση των ερυθρόλευκων ήταν άμεση, καθώς στο 26’ ο Καναβέτας ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες κλείστηκαν και καλές ευκαιρίες δημιουργήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 61’ σουτ του Νιούμαν κόντραρε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό δοκάρι είχε και ο Ολυμπιακός, σε δυνατό σουτ του Λάτσι. Στο 83’ ο Β. Αγγελόπουλος πέρασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, που ήταν και το τελικό σκορ.

Παναθηναϊκός: Κακούρης, Στρατήγης, Μπαλατσούρας, Αρναούτογλου, Τζανουλίνος, Στάικος (78’ Χρυσικός), Αγγελόπουλος Β., Νιούμαν, Ζαφειράκης (63’ Τουρούκης), Παπανικολάου (90+2’ Ρούντος), Μεράι (72’ Αγγελόπουλος Γ.)

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Ξανθόπουλος, Τούφας, Μπουγιούκος, Ράτζα, Μαργαρίτης, Καναβέτας, Λάτσι, Γαρυφαλάκης (78’ Αράπης), Μακροστέργιος (89’ Μανθάτης), Σάλιακας
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ