2013-02-16 23:24:27
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το αήττητο σερί τους διεύρυναν οι ερυθρόλευκες.

Η νεανική ομάδα του Χάρη Παυλίδη πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της και ξεπέρασε χωρίς προβλήματα το εμπόδιο του Τρίτωνα Αμαρουσίου τον οποίο νίκησε με 16-6 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις τις νίκης από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης καθώς με την ολοκλήρωση του 2ου οκταλέπτου ο ηλεκτρονικός πίνακας του κολυμβητηρίου Πειραιά έγραφε 13-2.

«Παίξαμε πολύ καλά για δύο οκτάλεπτα. Είχαμε καλό ρυθμό στην επίθεση και σωστή αμυντική λειτουργία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς της ομάδας μας και πρόσθεσε:

«Στη συνέχεια δεν ήμασταν καλοί. Εγιναν πολλά λάθη ειδικά από τις μικρές πολίστριές μας. Είναι κάτι που θεωρώ φυσιολογικό καθώς σε αυτή την ηλικία χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις και να τα δουλεύουμε ξανά και ξανά. Τις τελευταίες ημέρες δεν κάναμε πολλές προπονήσεις στην τακτική και αυτό φάνηκε από τα λάθη.

Δώσαμε περισσότερο βάρος στη φυσική κατάσταση και θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια με ορίζοντα τα παιχνίδια με την ουγγρική ομάδα για το Τσάμπιονς Καπ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ