2013-02-16 23:44:09
Φωτογραφία για Οι δεύτερες σκέψεις Μίτσελ
Ο Μίτσελ μετά από διαβουλεύσεις με τους συνεργάτες του σκέφτεται και άλλες αλλαγές σε άμυνα και άξονα του Ολυμπιακού για το ματς με την Ξάνθη.

Οι νέες τροποποιήσεις και τα σενάρια

Ο Μίτσελ σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση σκέφτεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας και τον Κοντρέρας για να βάλει στην θέση του έναν εκ των Σιόβα ή Αβραάμ Παπαδόπουλο με επικρατέστερο τον πρώτο. Υπήρχε μάλιστα ένα σενάριο που ήθελε να αλλάζουν οι πάντες σε γκολπόστ και άμυνα (να ξεκινούν δηλαδή οι Κάρολ, Παπάζογλου, Σιόβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Λυκογιάννης) κάτι που όμως δεν μοιάζει τόσο εφικτό.

Μοιραία έπειτα από τις δεύτερες σκέψεις του Ισπανού είναι ιδιαίτερα πιθανό να δούμε τον Μέγιερι γκολκίπερ και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα και Λυκογιάννη. Στον άξονα ο Μανιάτης δείχνει να έχει σίγουρη θέση όπως και ο Γκρέκο ενώ ο Ιμπαγάσα που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ματς με την Λεβάντε και θέλει πως και πως να παίξει αποκτά προβάδισμα έναντι του Μασάντο.


Στα άκρα θα είναι λογικά οι Βλαχοδήμος και Αμπντούν και στην κορυφή ο Μήτρογλου. Επιπροσθέτως έχει ανακύψει και η εκδοχή να μετατοπιστεί ο Τζιμπούρ στα άκρα για να κατέβει στο ματς τριπλέτα Τζιμπούρ-Αμπντούν-Μήτρογλου, το οποίο όμως επίσης δεν συγκεντρώνει και τόσες πολλές πιθανότητες να συμβεί.

Προβληματισμός Μίτσελ, ετοιμάζει τετ α τετ με Ιμπαγάσα

Όλα αυτά γίνονται επειδή πολύ απλά ο Μίτσελ είναι προβληματισμένος και δυσαρεστημένος από την εικόνα πολλών παικτών. Καταλαβαίνει βέβαια ότι δεν μπορεί να τους αλλάξει όλους από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα περισσότερα παράπονα πάντως ο Ισπανός τα έχει από τον άξονα και την άμυνα που ήταν στον αγώνα με την Λεβάντε στην Ισπανία.

Ο Μίτσελ αφότου μίλησε με τους συνεργάτες του για τα πλάνα της Κυριακής έχει κατά νου και άλλες τροποποιήσεις στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Η δική του βασική επιθυμία είναι να δει έναν τελείως διαφορετικό Ολυμπιακό που να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει. Είχε δε την πρόθεση να μιλήσει με τον Ιμπαγάσα για την προσεχή χρησιμοποίησή του και για να του επισημάνει το πόσο ποντάρει πάνω του.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ