2013-02-17 00:20:05
Φωτογραφία για Λήστεψε φαρμακείο με πιστόλι που εκτόξευε καρφιά!
Οπλισμένος με ένα πιστόλι συρραφής μετάλλων που εκτοξεύει καρφιά, έκανε τον… καουμπόι στον 60χρονο υπεύθυνο ενός φαρμακείου στα Τρίκαλα ένας 26χρονος Έλληνας για να τον ληστέψει! Φεύγοντας, μάλιστα, άρχισε να ρίχνει… μπαλωθιές στον αέρα, πράγμα που έκανε και αργότερα!

Ο φαρμακοποιός δεν τόλμησε να αντιδράσει όταν ο δράστης τον απείλησε με το ασυνήθιστο όπλο και του έδωσε 20 ευρώ από το ταμείο. Εκείνος τα πήρε, βγήκε πυροβολώντας τέσσερις φορές στον αέρα και έφυγε με ένα μοτοποδήλατο που, όπως αποδείχθηκε αργότερα, είχε πάρει κρυφά από έναν συγγενή του και το επέστρεψε στη θέση του.

Αφού άλλαξε ρούχα, ο 26χρονος πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στην πόλη των Τρικάλων, όπου πάλι πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα χωρίς λόγο! Δεν μπόρεσε, όμως, να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια Τρικάλων, όπου αναγνωρίστηκε από τον 60χρονο. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν το πιστόλι, γάντια, ένα (1) μαύρο μπουφάν μαζί με έναν σκούφο που φορούσε κατά τη ληστεία, δύο πλαστικές ταινίες με δέκα μεταλλικά καψύλλια η καθεμιά και 15 ευρώ από τη λεία του. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για ληστεία, κλοπή μεταφορικού μέσου και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
IconRotator: tweak free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
IconRotator: tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ