2013-02-17 10:30:08
Φωτογραφία για Από τα Πηγάδια στη Θεσσαλονίκη!
Το ματς στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Αρη-Παναθηναϊκό (19:30, NS1) είναι το πιο ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας για την 22η αγωνιστική. Νωρίτερα ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Ξάνθη (17:15, NS1).

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για το παιχνίδι είναι πολλά! Ξεκινώντας από τη γηπεδούχο Ξάνθη, είναι η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Τρεις συνεχόμενες νίκης, χωρίς να δεχτεί γκολ και μάλιστα οι δύο εκ των οποίων σε Τούμπα και ΟΑΚΑ κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι έχουν βρεθεί μέσα σε ένα μήνα δύο βαθμούς μακριά από την πεντάδα, από εκεί που κινδύνευαν να μπλέξουν σε σενάρια υποβιβασμού και θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους να μπουν στα πλέι οφ. Κόντρα στον Ολυμπιακό έχουν να θυμούνται το περυσινό παιχνίδι που κέρδισαν 1-0 με γκολ του Βλαχοδήμου, ο οποίος ακολούθως πήρε και μεταγραφή στους ερυθρόλευκους.

Οι πρωταθλητές έχουν να διαχειριστούν την κούραση από τα συνεχή εκτός έδρας παιχνίδια και πιθανόν να έχουν και πάλι αλλαγές στην ενδεκάδα, ώστε να περάσουν από μια ακόμα δύσκολη έδρα. Αξιοσημείωτο για τον Ολυμπιακό είναι πως στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς έχουν πάρει τη νίκη από το 80’ και μετά. Στη Νέα Σμύρνη σκόραρε ο Τζιμπούρ στο 83’, στη Λιβαδειά ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις, στην Κομοτηνή ο Κοντρέρας στο 86’ και στην Τρίπολη ο Μήτρογλου λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα. 

 

Η συνέχεια στο gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ