2013-02-17 11:16:06
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ... ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Μπορεί το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού να βρίσκεται στον επαναληπτικό με τη Λεβάντε, όμως πρέπει να συγκεντρωθούν στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη (17:15, Novasports 1), προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες, απέναντι σε ένα αντίπαλο που εμφανίζεται φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στους ερυθρόλευκους.

Οι παίκτες του Μίτσελ πρέπει να αντιδράσουν και να αποδείξουν τι αξίζουν αφού από την πλευρά του, ο Ισπανός τεχνικός δείχνει ότι λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν του την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και δίνει φανέλα βασικού σε όσους δουλεύουν περισσότερο. Για αυτό τον λόγο έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ενδεκάδα με την οποία θα επιλέξει να παρατάξει τους ερυθρόλευκους κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την 18η νίκη του στο πρωτάθλημα και τους 57 βαθμούς, ώστε να εκμεταλλευτεί και τη νέα απώλεια πόντων του ΠΑΟΚ, που το Σάββατο έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Europa League), Κοντρέρας, Σιόβας και ο Λυκογιάννης (αφού άφησε εκτός αποστολής τον Χολέμπας).

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί σε ακόμη ένα ματς ο Φέισα, ο οποίος δίπλα του θα έχει τον Μανιάτη. Πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει ο Μασάντο, όπως φάνηκε στη χθεσινή δοκιμή του Ισπανού τεχνικού (αν και θέση βασικού διεκδικεί και ο Γκρέκο).

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Τζεμπούρ και ο Βλαχοδήμος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Μήτρογλου και Μοντέστο.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Φουστέρ, οι ανέτοιμοι Πίνο, Ντιακιτέ και για λόγους τακτικής οι Χολέμπας, Πάντελιτς, Φετφατζίδης.

Από την άλλη πλευρά με τον Ουζουνίδη να επιστρέφει, σιγά-σιγά η ακριτική ομάδα βρίσκει αγωνιστικό πλάνο και λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ ο προπονητής της Ξάνθης είδε με ικανοποίηση του Φλίσκα και Πρίττα να τίθενται κανονικά στην διάθεσή του ωστόσο είναι σημαντικές οι απουσίες των Ντιέ και Κομεσίδη που είναι τιμωρημένοι.

Αναλυτικά η αποστολή:Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Σάντος, Φλίσκας, Ντάνι, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ράνος, Ονουάτσι, Πρίττας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ