2013-02-17 16:05:03
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ  ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...
Πολλά χαμόγελα έφερε ξανά στις τάξεις του Ολυμπιακού η τρίτη διαδοχική νίκη των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν της Χίμκι στη Μόσχα και μπήκαν σε θέση ισχύος όσον αφορά στην πρόκρισή τους στα πλέι οφ. Μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «NOKIA Arena» και τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε και των Ρώσων, ολοκληρώνοντας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τον πρώτο γύρο του Top 16 της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έφθασαν τις τέσσερις νίκες μετά το πέρας των πρώτων επτά αγωνιστικών και πλέον ελπίζουν βάσιμα στην πρόκριση.

Σίγουρα, η εμφάνιση των ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο «Basketball Center of Moscow Region» σκόρπισε πολλά χαμόγελα, αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάφεραν να εμφανίσουν στο παρκέ μεγάλο μέρος των δυνατοτήτων τους. Παράλληλα, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο για το Θρύλο, αφού είχε προηγηθεί την περασμένη Κυριακή (10/02) η ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο κλειστό του Ελληνικού και η απώλεια του τίτλου
. Βέβαια, το «διπλό» στη Μόσχα δεν αναιρεί την άσχημη εμφάνιση μέχρι το 23ο λεπτό του αγώνα, οπότε η προβληματική άμυνα και οι χαμένες μάχες στη ρακέτα έδωσαν το δικαίωμα στην Χίμκι να προηγηθεί ακόμα και με διαφορά 13 πόντων (50-37).

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα περάσει από το... «μικροσκόπιο» του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού, προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να μην υπάρξουν ανάλογα κακώς αγωνιστικά κείμενα στο μέλλον. Πλέον, ο 47χρονος τεχνικός και οι παίκτες του στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ (18/02), παιχνίδι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κι αυτό ακριβώς τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες του, στην προετοιμασία που ξεκίνησε ήδη χθες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ