2013-02-17 19:10:25
Φωτογραφία για Πάτρα: Σαββατόβραδο και τα παρκαρισμένα Ι.Χ. διασκέδαζαν και πάλι στους πεζόδρομους - Δείτε φωτο
Παρά τις προσπάθειες της Τροχαίας και της Δημοτικής Αρχής να μπει μια τάξη στους πεζόδρομους της Πάτρας και ν’ αποτραπεί το παρκάρισμα των αυτοκινήτων σε αυτούς, όταν πέφτει το σκοτάδι τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο εύκολα. Οι Πατρινοί δεν δείχνουν να συμμορφώνονται.

Αντιθέτως παρκάρουν τα Ι.Χ. τους, στην κυριολεξία, όπου βρουν, αδιαφορώντας για το αν κλείνουν ράμπες για ΑμεΑ, γωνίες ή αν καταλαμβάνουν κάποιους από τους λιγοστούς πεζόδρομους της πόλης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή βραδιά, που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η Παντανάσσης και η Αγίου Νικολάου είχαν την "τιμητική" τους.

Συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Παντανάσσης τουλάχιστον 3-4 Ι.Χ. ήταν παρκαρισμένα από την Αγ. Ανδρέου μέχρι και την Ρήφα Φεραίου.

Στη δε Αγ. Νικολάου ο ιδιοκτήτης μιας, κατά τα άλλα εντυπωσιακής, Πόρσε είχε μπει στον πεζόδρομο από την Μαιζώνος και τον είχε διασχίσει, σχεδόν μέχρι το ύψος της Ρήγα Φεραίου, όπου και είχε αποφασίσει πως θα πρέπει ν' αφήσει τελικά το πολυτελές του αυτοκίνητο.

Στ’ αξιοσημείωτα ότι το συγκεκριμένο Ι.Χ. δεν διέθετε πινακίδες κυκλοφορίας ενώ δεν διακρίναμε να έχει πάρει και κάποια κλήση.

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ