2013-02-17 20:35:04
Φωτογραφία για Πάτρα: 6 φορτηγά με αρκετά δρομολόγια για την Τράπεζα Τροφίμων
Πρωτοφανής η επιτυχία της χθεσινής προσπάθειας για συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και παιγνιδιών για την Τράπεζα Τροφίμων. Εκατοντάδες Πατρινοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλοί τόνοι αφού χρειάστηκαν 6 φορτηγά για να τα μεταφέρουν και τα οποία έκαναν αρκετά δρομολόγια (από την Πλατεία Γεωργίου μέχρι την Τράπεζα Τροφίμων)!

Ολα, κατέληξαν στην τράπεζα τροφίμων του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών. Στην προσπάθεια συμμετείχαν δεκάδες φορείς, ενώ την διοργάνωση είχαν εκτός από τον Δήμο, το Επιμελητήριο Αχαϊας και την Μητρόπολη, και τα εξής μέσα ενημέρωσης: Lepanto Tv, Dete.gr, Εφημερίδα Κοσμος, 7 μέρες αγγελίες, Max Fm, Sfera, Βημα Fm, Dirty, Love Radio. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχαν αναλάβει οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κοντογιάννης και Πένυ Μακρή.

Αξίζει να επισημανθεί η εγρήγορση και η προσπάθεια του κόσμου αλλά και πυροσβεστών που έσπευσαν να βοηθήσουν στην μεταφορά των τεράστιων ποσοτήτων που συγκεντρώθηκαν από την πλατεία Γεωργίου στο Δημοτικό θέατρο, όταν έπιασε η ξαφνική μπόρα στην Πάτρα.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ