2013-02-17 22:59:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της
Με μια πρωτοφανή συμμετοχή νέων ανθρώπων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/2 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας ,στο χώρο "Bibliotheca".

Νέοι και νέες από την Αχαϊα βρέθηκαν στην εκδήλωση και μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους μαζί μας.

Η στήριξη του κόσμου, αποδεικνύει πως η νέα γενιά δεν γυρίζει την πλάτη στην πολιτική,όπως μερικοί επίμονα διαλαλούν, αλλά αντιθέτως η παρούσα κατάσταση οδηγεί όλο και περισσότερους νέους να ασχοληθούν με αυτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Σύσσωμη ήταν και η παρουσία όλων των αξιωματούχων της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας ,με την στήριξη όλων των πολιτευτών της παράταξης, του βουλευτή κ. Θανάση Νταβλούρου,του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαϊας κ. Αντρέα Μαζαράκη, καθώς και όλης της Νομαρχιακής , του υποψηφίου δημάρχου κ. Κώστα Χριστόπουλου,του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Γιώργου Παπαναστασίου, του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Μανώλη Αγγελάκα, του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Δασκάλων κ. Ηλία Γκοτσόπουλου, καθώς και πολλών ακόμα μαχητών της παράταξής μας.

Βραδιές σαν αυτή της Παρασκευής μας γεμίζουν με αισιοδοξία και μας χαρίζουν δύναμη, για να συνεχίσουμε το δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας.

Με δύναμή μας τις ιδέες και τα ιδανικά προχωρούμε ενωμένοι για να δημιουργήσουμε το μέλλον που μας αξίζει!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ