2013-02-18 01:33:58
Φωτογραφία για «ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΕ»
Το κλίμα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού είναι πιο καλό από ποτέ με παίκτες και προπονητικό επιτελείο να είναι αποφασισμένοι για την ανατροπή με την Λεβάντε στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Φουλ για ανατροπή με Λεβάντε», είναι το σύνθημα όλων στο λιμάνι μετά την εμφάνιση στην Ξάνθη. Στην ομάδα του Ολυμπιακού έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία της στο ματς με τους Ακρίτες, στα πολλά θετικά στοιχεία που φάνηκαν αλλά και στην επικράτηση.

Στόχος όλων είναι τώρα να δώσουν ότι καλύτερο με την Λεβάντε. Τόσο ο Μίτσελ όσο και οι παίκτες πιστεύουν ότι «μπορούμε να το... γυρίσουμε. Πάμε γερά για να τα καταφέρουμε» και είναι διατεθειμένοι να κάνουν μία πολύ καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο τους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επρόκειτο να αναχωρήσει από την Ξάνθη για την Αθήνα λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ. Για την Δευτέρα ο Ισπανός τεχνικός επιβράβευσε με ρεπό τους παίκτες του ενώ υπάρχει ακόμα αναμονή για την ιατρική εκτίμηση για τον τραυματισμό του Μπάλας Μέγιερι.

Από την Τρίτη και μετά οι παίκτες θα πιάσουν ξανά δουλειά στου Ρέντη. Ο Μίτσελ προβληματίζεται για το ποιός θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Τζαμέλ Αμπντούν στα άκρα της επίθεσης ενώ θα κάνει πάλι αλλαγές στο αρχικό σχήμα για το ματς με τους Ισπανούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ