2013-02-19 09:51:51
Φωτογραφία για Σε απεργία δημόσιος και ιδιωτικός τομέας αύριο - Aπεργία για τα ΜΜΕ σήμερα
Γενική απεργία αύριο, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, έχουν κηρύξει οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διεκδικώντας την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων... Στην απεργία παίρνουν μέρος γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, δάσκαλοι και καθηγητές, εφοριακοί, τραπεζοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες και στις ΔΕΚΟ, σε τεχνικές επιχειρήσεις, εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες, στον ΟΣΕ και τον προαστιακό, σε ασφαλιστικά ταμεία, ναυτεργάτες και λιμενεργάτες, εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Απεργία έχει κηρύξει για αύριο και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, τα λεωφορεία της Αθήνας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 π.μ. και από 9 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας. Επιπλέον, από τα μεσάνυχτα τα τρένα και τα λεωφορεία του ΟΣΕ θα μείνουν ακινητοποιημένα, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).


Επίσης, ακινητοποιημένοι θα είναι για το ίδιο χρονικό διάστημα και οι συρμοί του προαστιακού σιδηροδρόμου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο.

ΜΕΤΡΟ: Τέλος, κανονικά θα κινηθούν μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ λόγω επίταξης.

ΤΡΟΛΕΪ: Εν τω μεταξύ, στάση εργασίας για σήμερα, Τρίτη, και ώρες 11:00 έως 16:00 αποφάσισε το δ.σ. της Ενωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ προκειμένου τα μέλη της να παραστούν στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στη λέσχη στην Πλ. Αττικής.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Τα συνδικάτα, στο πλαίσιο της κινητοποίησης, οργανώνουν συλλαλητήριο αύριο στις 11 το πρωί στο Πεδίο του Αρεως, ενώ χωριστή συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ