2013-02-23 09:07:00
Φωτογραφία για «Καμπανάκι» ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ
Ο Μίτσελ προσπάθησε στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, ενώ σημείωσε πως υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού επισήμανε κατά τη χθεσινή του ομιλία πως η χρονιά δεν τελείωσε στα παιχνίδια με τη Λεβάντε για τους πρωταθλητές, ενώ τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά, μεταξύ άλλων και στη φυσική κατάσταση.

«Από το καλοκαίρι και μετά η ομάδα θα φτιαχτεί για να μπορεί να στέκεται και στην Ευηρώπη καλύτερα. Οι στόχοι μας δεν τελείωσαν εδώ, θέλουμε να πάρουμε το νταμπλ. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από το παιχνίδι στην Ισπανία. Η εστία μας δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, δεχτήκαμε ένα γκολ από τη στημένη φάση. Το σοβαρότερο πρόβλημα ήταν στη δημιουργία του παιχνιδιού, καθώς δεν μπορούσαμε να βγάλουμε φάσεις», είπε αρχικά στους παίκτες του ο Μίτσελ σύμφωνα με τον «Γαύρο» και συνέχισε αναφερόμενος στη φυσική κατάσταση:


«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Όχι όμως μόνο στο κομμάτι του πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοια ματς, τη νοοτροπία, την τακτική μας, αλλά και τη συνολική φιλοσοφία μας. Θέλουμε δουλειά και στη φυσική μας κατάσταση. Εγώ είδα ότι το το θέλατε, αλλά από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορούσατε. Αυτό οφείλεται στη φυσική κατάσταση που έχει η ομάδα. Αυτό που σας ζητάω είναι από εδώ και πέρα να μη δώσουμε άλλες αφορμές, να τελειώσουμε το συντομότερο δυνατό με το πρωτάθλημα και να πάρουμε το Κύπελλο. Πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Όσο για το παιχνίδι με τον Άρη, ο Μίτσελ είπε ότι: «Είναι ένα ματς μέσω του οποίου μπορούμε και πρέπει να κάνουμε τον κόσμοι μας να έρθει και πάλι κοντά μας. Δεν τίθεται θέμα για το αποτέλεσμα. Πρέπει να νικήσουμε και να το κάνουμε εντυπωσιακά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ