2013-02-23 15:56:06
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη  

Αν Χάθαγουεϊ

H Aν Χάθαγουεϊ βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Βραβεία Costume Designers Guild που πραγματοποιήθηκαν στο The Beverly Hilton Hotel του Μπέβερλι Χιλς. Για την εμφάνισή της αυτή, λίγες μόνο ημέρες πριν την μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, επέλεξε να φορέσει ένα κοντό φόρεμα Gucci. 

 

 

Έιμι Άνταμς 

Άλλη μια υποψήφια της φετινής απονομής των Όσκαρ, η Έιμι Άνταμς, η οποία δεν αποχωρίζεται λεπτό τον αρραβωνιαστικό της, Ντάρεν Ντε Γκάλο, με τον οποίο κάνει μαζί ακόμα και την προπόνησή της.

 

 

Κέιτι Χολμς 

Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες εντόπισε ο φακός την Κείτι Χολμς. Η διάσημη ηθοποιός φορούσε μια στράπλες ολόσωμη φόρμα.

 

 

Βικτόρια Μπέκαμ 

Στο Παρίσι βρίσκεται όλη η οικογένεια Μπέκαμ αυτές τις ημέρες και, φυσικά, η Βικτόρια Μπέκαμ δεν έχασε ευκαιρία να κάνει λίγα ψώνια τιμώντας τη γαλλική αγορά. 


 

 

Κέιτ Χάντσον 

Στο πάρτι μετά την τελετή απονομής των Βραβείων BRIT διασκέδασε η Κέιτ Χάντσον. Η 33χρονη ηθοποιός είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της, Μάθιου Μπέλαμι, ο οποίος άνοιξε την βραδιά τραγουδώντας την τελευταία του επιτυχία "Supremacy". 

 

 

Ντούτζεν Κρος

Το διάσημο μοντέλο -και Άγγελος της Vicoria's Secret, κατέφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο The Bristol Hotel του Παρισιού, όπου θα μείνει για μερικές μέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

 

 

Νταϊάν Κρούγκερ και Τζάνιουαρι Τζόουνς

Η Νταϊάν Κρούγκερ συνόδευσε την Τζάνιουαρι Τζόουνς σε μια βόλτα μαζί με τον γιο της τελευταίας, Ξάντερ.

 

 

Ορλάντο Μπλουμ και Μιράντσα Κερ

H Μιράντα Κερ και ο Ορλάντο Μπλουμ βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Global Green USA’s Pre-Oscar Party που πραγματοποιήθηκε στο Avalon του Χόλιγουντ, λίγες ημέρες πριν την απονομή των Βραβείων Όσκαρ. 

 

 

Ούμα Θέρμαν

Σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στη Νέα Υόρκη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ούμα Θέρμαν. 

 

 

Τζόνι Ντεπ

Έξω από το στούντιο της εκπομπής The Late Show with David Letterman περίμεναν οι φωτογράφοι τον Τζόνι Ντεπ. Ο διάσημος ηθοποιός, που βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων για την νέα του ταινία με τίτλο "The Lone Ranger", μίλησε για τη νέα του αυτή δουλειά αλλά και για τη μουσική που αγαπάει τόσο.

 

 

Χαβιέ Μπαρδέμ 

Tην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Πενέλοπε Κρουζ έκανε ο Χαβιέ Μπαρδέμ. Ο 43χρονος ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Centro de Congresos Principe Felipe της Ισπανίας με αφορμή την τελετή απονομής των Βραβείων Goya Cinema. Η σύζυγός του δεν κατάφερε να δώσει το "παρών" στο event λόγω της εγκυμοσύνης της. 

 

Σάλμα Χάγιεκ 

Η Σάλμα Χάγιεκ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό, και την κόρη τους Βαλεντίνα. 

 

 

Ρίτσαρντ Γκιρ

Γοητευτικός ακόμα και στα 63 του, ο Ρίτσαρντ Γκιρ στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας "Arbitrage", η οποία πραγματοποιήθηκε στο Hotel de Russie της Ρώμης. 

www.yupiii.gr

 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ