2013-02-24 09:43:53
Φωτογραφία για Play ...on για τον ΠΑΟ, εύκολα ο ΠΑΟΚ την Κέρκυρα (video)
Σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και έμεινε... ζωντανός στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ. Δύο τέρματα από τον Τοτσέ - Κορυφαίος ο Σισοκό. Η πρώτη εντός έδρας νίκη των “πράσινων” μετά από 97 μέρες!

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Μαρίνος, Σο, Βιτόλο, Φουρλάνος (37’ Ζέκα), Σισοκό, Μαυρίας (78’ Εσπράθα), Τοτσέ (82’ Φορναρόλι). 

Στον πάγκο: Καπίνο, Κάιπερ, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος. 

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Κουρδάκης (51’ Ζαχαράκης), Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης, Βερόν, Μακρής, Κυζιρίδης (79’ Καπουράνης), Περογαμβράκης (69’ Βιτώρος), Παπάζογλου 

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Ζορμπάς, Κανούλας, Κολλιακουδάκης. 

Στις άλλες αναμετρήσεις της χθεσινής ημέρας

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 3-1

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 την Κέρκυρα σημειώνοντας τα γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών. Σκόραρε δις ο Σαλπιγγίδης με ψαλίδι, θετικός στην επανεμφάνισή του ο Γκαρσία, αποθεώθηκε ο Λίνο.


ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Σίλντενφέλντ, Κατσουράνης, Λίνο, Λάζαρ, Γκαρσία (65' Πέλκας), Καμαρά (72' Κουμάλο), Σαλπιγγίδης (88' Ρομπέρ), Λόρενς, Αθανασιάδης

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Σταμογιάννος (81' Τσοκάνης), Έντερ, Αρμένης, Βενέτης, Τσουμάνης, Γιάντσης, Γκέσιος, Ζουμπουλάκης (32' Ηλιάδης), Κυβελίδης (46' Αγρίτης)

Κίτρινες κάρτες: Κατσουράνης, Τσουμάνης, Γκέσιος

Σκόρερ: Σαλπιγγίδης 25', 34', Αθανασιάδης 30', Γκέσιος 68'

Skoda Ξάνθη-Βέροια 0-2

Με γκολ των Κόστλι και Ολαϊτάν η Βέροια νίκησε στα Πηγάδια την Skoda Ξάνθη με 2-0 και έκανε ένα βήμα για την παραμονή της στην κατηγιρία. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ η Skoda Ξάνθη έχασε πέναλτι.

Δείτε τα γκολ 

23η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: 3-1 (highlights) από greeksuperleague

23η αγων.: ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1 (HL) από greeksuperleague

23η Αγωνιστική: Ξάνθη-Βέροια: 0-2 (goals) από greeksuperleague
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ