2013-02-25 16:38:03
Φωτογραφία για Cyfield: Προχωρά με Commercial Park στη Λευκωσία
O όμιλος Cyfield έχει αποκτήσει ένα μεγάλο τεμάχιο γης το οποίο αναπτύσσει για εμπορική αξιοποίηση προκειμένου να δημιουργηθούν εκθεσιακοί χώροι, γραφεία, αποθήκες και κατασκευαστικοί ή μεταποιητικο΄θ χώρους.

Το έργο με την ονομασία: "Cyfield Nemesis Commercial Park", βρίσκεται σε ευνοϊκή τοποθεσία στην είσοδο της Λευκωσίας. Χαρακτηριστικά θα πρέπει να τονιστεί πως το έργο αναπτύσσεται πλησίον γραφείων ή εκθεσιακών χώρων όπως της BMW, της AUDI, της Porsche και τα κεντρικά του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Ο σχεδιασμός του έργου, έχει ολοκληρωθεί καθώς επίσης και οι κατασκευαστικές εργασίες διαχωρισμού των οικοπέδων και διαμόρφωσης της περιοχής με πεζοδρόμια, φωτισμό, υπόγεια καλώδια, χώρο πρασίνου και όλη τη σύγχρονη υποδομή που απαιτείται για τη διαμόρφωση ενός ψηλών προδιαγραφών επαγγελματικού χώρου.

Το Cyfield Nemesis Commercial Park αποτελείται από 16 τεμάχια με εμβαδά που κυμαίνονται μεταξύ 1,000 τ.μ. και 3,000 τ.μ. Όλα τα τεμάχια μπορούν να διατεθούν ως οικόπεδα, ή με τις κτιριακές αναπτύξεις που έχουν σχεδιαστεί ή ακόμα και με κτίρια ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης με το επιπρόσθετο πλεονέκτημα πολλών χώρων στάθμευσης, στην είσοδο της Λευκωσίας με εύκολη πρόσβαση από και προς την πόλη και τον αυτοκινητόδρομο.

sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ