2013-03-01 13:02:06
Φωτογραφία για Ρίγος από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των κακοποιών που έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας Πατρών
Συγκλονιστικά στοιχεία περιλαμβάνει η δικογραφία για την πολύκροτη υπόθεση της εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η δικογραφία είναι τόσο καλά "δεμένη" που αφενός μεν είναι αδύνατο να αμφισβητηθεί, αφετέρου δεν απαιτεί ούτε καν τις ομολογίες των συλληφθέντων που είχαν ρημάξει με ληστείες και κλοπές περιοχές από σχεδόν όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πέραν των πολυήμερων παρακολουθήσεων των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών, η δράση της οργάνωσης έχει καταγραφεί πλήρως και σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενα από το Νόμο, από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις ανάμεσα στα μέλη της, τα οποία φρόντιζαν να αποκαλύπτουν τηλεφωνικά τα πάντα σε σχέση με τις ενέργειές τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στην ογκώδη δικογραφία, περιλαμβάνονται συνομιλίες όπου καταγράφονται ακόμη και λεπτομέρειες από τις ληστείες που διέπρατταν, τα αυτοκίνητα που έκλεβαν και τον τρόπο με τον οποίο τα παραποιούσαν και τα πωλούσαν κατόπιν ...ειδικής παραγγελίας πελατών.


Ωστόσο "ρίγη" προκαλεί από τις καταγραφές των συνομιλιών η απεγνωσμένη έκκληση μίας ηλικιωμένης γυναίκας στο Κορωπί, όταν ακούγεται η φωνή της στη διάρκεια της ληστείας που διέπραξαν τα μέλη της οργάνωσης σε βάρος της: "Σας παρακαλώ μην μου πάρετε τη βέρα μου" εκλιπαρούσε η άτυχη γυναίκα, ενώ σε άλλη συνομιλία που είχαν μέλη της εγκληματικής ομάδας μετά τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην Κρήτη, ακούγεται η φωνή ενός εκ των συλληφθέντων να λέει: "Ρε μ.....ς, τον λύσαμε τον γέρο ή τον αφήσαμε δεμένο;"

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ