2013-03-04 00:57:02
Φωτογραφία για Καραμανλής-Τσίπρας: Μια καλησπέρα είναι αυτή…
Κι όμως είναι αλήθεια ότι ο Καραμανλής «τον πάει» τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό φαίνεται και από τη στάση πιστών στον... πρώην πρωθυπουργό στελεχών της παράταξης, αλλά και από τα όσα εξομολογείται ο τελευταίος σε στενούς του συνεργάτες.

«Ματάκηδες» της Βουλής μάλιστα μας πληροφόρησαν ότι είδαν πάνω από μια φορά τον Καραμανλή να περνάει για λίγο από το γραφείο του Τσίπρα στη Βουλή, για να ανταλλάξει μαζί του μια καλησπέρα και μερικές ευγενικές κουβέντες, μεταξύ τυρού και αχλαδίου.

Φίλος του ερημίτη της Ραφήνας πάντως μας είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό φλερτ των δύο ανδρών, που τους χωρίζει ιδεολογική και πολιτική τάφρος. Υπάρχει μόνο μια προσωπική συμπάθεια και αμοιβαία εκτίμηση, χωρίς πονηρές πολιτικές προεκτάσεις.

Σωστά τα λέει, αλλά από την άλλη μεριά ποιος δεν ξέρει πόσες φορές αυτό που ονομάζουμε προσωπική εκτίμηση δεν επηρέασε πολιτικές καταστάσεις και εξελίξεις;

Και ποιος μπορεί να αγνοεί σε τι εσωκομματικούς μπελάδες μπήκε ο Τσίπρας εξαιτίας της απόφασής του να παραστεί και να μιλήσει στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή;

Σημειώνεται πως ο τέως πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη το ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά δεν θα μιλήσει.

kentrinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ