2013-03-06 23:56:23
Φωτογραφία για Περίεργα πλάσματα στον ουρανό του Μεξικού - Βίντεο
Από καιρό υποστηρίζουμε πως κάποιες ανωμαλίες που χαρακτηρίζονται ως UFO και ζουν στο διάστημα, στην πραγματικότητα είναι οργανισμοί που κατοικούν στον ουρανό. Όταν έχετε μελετήσει τα φαινόμενα UFO για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε σε αυτό το συμπέρασμα.

Να φανταστείτε ότι ανακαλύπτουμε ακόμα ζωντανά πλάσματα στους δικούς μας επίγειους ωκεανούς μας, και δεν έχουμε σχεδόν καμία γνώση για το τι πραγματικά ζει στον χώρο της ατμόσφαιρα μας.

Τα έχουν δει σε όλο τον κόσμο με πιο συχνές εμφανίσεις στη Ρωσία και το Μεξικό, ενώ μοιάζουν με ημι-διαφανές μεγάλη μέδουσα με πλοκάμια.

Αυτό μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο σε πολλούς, αλλά να έχετε κατά νου ότι η κατανόησή μας για τον χώρο εξακολουθεί να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Το γεγονός ότι οι ζωντανοί οργανισμοί που ζουν στους ουρανούς μας, σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το γεγονός ότι τα UFO είναι ακόμα ένα πραγματικό φαινόμενο. Παρέχει σε μας μόνο μία ρεαλιστική, ή τουλάχιστον μία εύλογη εξήγηση για έναν τύπο UFO, το οποίο δεν γνωρίζαμε αλλά έχουμε δει συχνά.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αυτούς τους οργανισμούς που πετούν ελεύθεροι στη ατμόσφαιρά μας πάνω από το Μεξικό στις 3 Μαρτίου του 2013
πηγη
aneksigita-fainomena
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στους 8 Γιούβε και Παρί Σ.Ζ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στους "8" Γιούβε και Παρί Σ.Ζ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ