2013-03-11 02:13:58
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΝΙΩΘΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ
Αποφασισμένος να προσφέρει τα μέγιστα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος εξέφρασε την θέλησή του να συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια στους ερυθρόλευκους.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που συνέδεσε χρονικά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους με την κατάκτηση του 40ού τίτλου του Θρύλου, υπήρξε κατηγορηματικός όσον αφορά τις σκέψεις του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, το οποίο συνδέεται άρρηκτα με τον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα και ακόμα πιο χαρούμενος για το γεγονός ότι αυτό έγινε σε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη σημασία. Αυτό ήταν το 3ο πρωτάθλημά μου και νιώθω πολύ όμορφα συναισθήματα».

Πέρασες μία δύσκολη χρονιά. Τι ελπίζεις για την επόμενη;

«Πραγματικά ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά που με άφησε πίσω. Τώρα αισθάνομαι καλά και νιώθω έτοιμος να προσφέρω. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να κάνω περισσότερα».


Μετά από 3 χρόνια στην ομάδα έχεις αντιληφθεί το μέγεθος του συλλόγου;

«Ναι, όντως, έχω συνειδητοποιήσει από την πρώτη στιγμή που βρίσκομαι. Από το πρώτο παιχνίδι κατάλαβα ότι το περιβάλλον και ο κόσμος είναι κάτι ξεχωριστό που δεν το έχω συναντήσει αλλού στην υπόλοιπη καριέρα μου».

Έχεις σκεφτεί να κλείσεις την καριέρα σου στον Ολυμπιακό;

«Ναι, θα ήταν πολύ ωραίο. Φυσικά ακόμα δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Είμαι 31, επομένως έχω χρόνια μπροστά μου. Θα μπορούσα, πάντως, να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη συνεργασία με τον Μίτσελ;

«Δεν έχω κάνει ακόμα πολλές προπονήσεις μαζί του γιατί ήμουν τραυματίας. Όλοι είναι ικανοποιημένοι μαζί του. Προσπαθεί να εφαρμόσει καινούργια πράγματα, ρίχνει το βάρος στην στρατηγική και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο στο μέλλον».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ