2013-03-11 02:16:03
Φωτογραφία για Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Τάσος Πάντος
Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια θα κρεμάσει στο τέλος της σεζόν που διανύουμε ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Τάσος Πάντος, όπως... τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Άγιαξ της Ηπείρου» με την Ξάνθη (1-0).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Τάσος Πάντος:

Για την απόφαση να σταματήσει από την ενεργό δράση:

«Σήμερα ένοιωσα μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση. Είναι από τις λίγες στιγμές που νιώθω τόσο συγκινημένος γιατί πήρα την απόφαση στο τέλος της σεζόν να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Μου έχουν μείνει πολλά, είναι μεγάλη η φόρτιση».

Για το αν είναι δίκαιη η νίκη κόντρα στην Ξάνθη:

«Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, αλλά σίγουρα δώσαμε ότι μπορούσαμε, έχουμε αποφασίσει όλα τα παιδιά στα ματς που απομένουν να σεβαστούμε πάνω απ' όλα τους εαυτούς μας και την ομάδα στην οποία παίζουμε. Να κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα και όπου βγει. Σε κάθε παιχνίδι είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε τα δίνουμε όλα. Σήμερα κάναμε μία τεράστια προσπάθεια και πήραμε μία μεγάλη νίκη.


Στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν δεν έχει σημασία η εμφάνισή σου αλλά πόσους πόντους παίρνεις. Είναι οριακά παιχνίδια και το μόνο που θυμάται ο κόσμος είναι οι πόντοι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει τη δυνατότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε κοντά στον στόχο των πλέι-οφ και να το παλέψουμε.

Για το επερχόμενο ματς με τον Άρη:

«Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι ντέρμπι με όποιον και αν παίζουμε. Όλοι έχουν το κίνητρό τους, πρέπει να δείχνουμε τη μαχητικότητά μας, να πιστεύουμε στη νίκη και να δίνουμε ότι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ