2013-03-11 12:29:02
Φωτογραφία για Πρωταγωνιστές ρατσιστικού μίσους ανήλικοι κουκουλοφόροι στη Μεσαρά
Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Μεσαράς η καταγγελία για ένα ακόμη τυφλό χτύπημα ρατσιστικής βίας, αυτή τη φορά μάλιστα με ... πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά με κουκούλες. Το χρονικό του μίσους προκαλεί οργή και προβληματισμό και φέρνει στην επιφάνεια, με τον πλέον δυσάρεστο τρόπο την, εκτός ελέγχου, έξαρση του ρατσισμού σε χωριά της Κρητικής υπαίθρου.

Μια οικογένεια μεταναστών έζησε τον τρόμο πέφτοντας θύμα ενός πρωτοφανούς περιστατικού βιαιότητας στις Μοιρες. Σύμφωνα με την καταγγελία, ομάδα 15 - 20 ατόμων - ανάμεσά τους και ανήλικοι μαθητές - που φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν με τούβλα και σιδηρολοστούς στο σπίτι που διαμένει ο μετανάστης, έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού, μπήκαν μέσα στην αυλή και προσπαθούσαν με γροθιές και κλωτσιές να γκρεμίσουν την πόρτα εισόδου, προκαλώντας το φόβο και τον πανικό σε όλα τα μέλη της οικογένειας και ιδιαίτερα στο μικρότερο παιδί τους.

Η καταγγελία έγινε από το τοπικό όργανο του ΚΚΕ που καλεί τα συνδικάτα, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους μαζικούς φορείς της περιοχής, τα 5μελή και 15μελή των μαθητικών κοινοτήτων να καταγγείλουν το γεγονός και συνολικά την δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απιστία: Η επόμενη μέρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απιστία: Η επόμενη μέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ