2013-03-11 17:15:03
Φωτογραφία για ΕΚΤΕΝΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ «Marca» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 40ο ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Εκτενές αφιέρωμα στον Ολυμπιακό με αφορμή την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος, έκανε η «Marca», κατατάσσοντας τους ερυθρόλευκους στα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ από πλευράς κατακτήσεων τίτλων.

Οι Ισπανοί, μάλιστα, κατατάσσουν τους ερυθρόλευκους στα τέσσερα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, όσον αφορά τις κατακτήσεις τροπαίων στις εγχώριες διοργανώσεις:

«Ο χθεσινός ήταν ο 40ος τίτλος για τον Ολυμπιακό, την ομάδα που έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Τον ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 26 και η ΑΕΚ με 11. Με αυτό το παλμαρέ, η ομάδα του Πειραιά, βρίσκεται στην 4η θέση στη λίστα με τις ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η κυριαρχία των ερυθρόλευκων, μπορεί μονάχα να παραλληλισθεί με την αντίστοιχη της σκωτσέζικης Λίγκας όπου η Σέλτικ παίρνει το 44ο ενώ η Ρέιντζερς έχει 54. Στη Βόρειο Ιρλανδία η Λίνφιλντ έχει 51» ανέφερε σχετικά το δημοσίευμα για να προσθέσει:

«Ο μεγάλος καημός πάντως είναι σε διεθνές επίπεδο για τον Ολυμπιακό. Μπορεί να είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρώπη, το καλύτερό του πλασάρισμα όμως είναι τα προημιτελικά του Champions League».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ