2013-03-11 17:51:02
Φωτογραφία για Η Rihanna ντρέπεται μετά την ακύρωση του δευτέρου Diamonds World Tour
Η τραγουδίστρια του «Where Have You Been» λέει πως νιώθει «πληγωμένη» που άφησε τους fans της που είχαν πάει να τη δούνε live.

Η Rihanna λέει ότι νιώθει «ντροπή» και αισθάνεται άσχημα για τους θαυμαστές της, αφού αναγκάστηκε να αναβάλει το δεύτερο live της Diamonds World Tour λόγω ασθένειας.

Η τραγουδίστρια του «We Found Love» αναγκάστηκε να ακυρώσει τη προγραμματισμένη εμφάνισή της στη Βοστώνη την Κυριακή (10 Μαρτίου), δεύτερο σταθμό του Diamonds World Tour λόγο μιας λαρυγγίτιδας.

«Δυστυχώς, μετά την sold out συναυλία την Παρασκευή, η Rihanna έχει υποστεί μια λαρυγγίτιδα και οι οδηγίες του γιατρού δεν της επιτρέπουν να εμφανιστεί το βράδυ,» επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος του Live Nation, μετά την είδηση ​​αρχικά έσπασε.

Η Rihanna στη συνέχεια μέσα από το Twitter της το βράδυ της Κυριακής «θρηνεί» ​​και παραδέχθηκε ότι αισθάνεται «πληγωμένη» που απογοητεύσει τους fans που ανυπομονούσαν για την παράσταση.

«#BOSTON αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ν” αντιμετωπίσω! Νιώθω σαν να ήμουν στην αναμονή για αυτή τη μέρα για πάντα, και πληγώνομαι που σας απογοήτευσα«. tweetare η Rihanna.» Μισώ να απογοητεύω τους ανθρώπους που ποτέ δεν με απογοήτευσαν!»

«Νιώθω τόσο αμήχανα γι” αυτό!» πρόσθεσε η τραγουδίστρια του “Stay’. «Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας και όλες τις ευχές!»

Παρά την ακύρωση η Rihanna είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στη Βαλτιμόρη αύριο το βράδυ (12 Μαρτίου).
hit-channel.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ