2013-03-11 20:42:05
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΚΙΝΑ Ο ΖΟΥΡΟΣ
Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ηλία Ζούρο να είναι σε επαφές με την εθνική ομάδα της Κίνας και μάλιστα να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Το "woop.gr" επικοινώνησε με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι είναι σε επαφές με την εθνική ομάδα της ασιατικής χώρας, αλλά και οποιονδήποτε άλλο σύλλογο.

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας τόνισε ότι όσα γράφτηκαν για το μέλλον του είναι ανυπόστατα και την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει καμία επαφή, με καμία ομάδα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε το μόνο που έκανε ήταν να πάει στην Κίνα για ένα σεμινάριο και τίποτα περισσότερο, διαψεύδοντας με κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζούρος είπε, όταν ενημερώθηκε για τα δημοσιεύματα: «Δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Από πού προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα και ποια είναι η πηγή τους; Εγώ δεν έχω καμία επαφή αυτή την στιγμή με κανέναν σύλλογο ή εθνική ομάδα», τόνισε και όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του είπε:

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε υποθετική ερώτηση. Αν υπάρξει κάποια ομάδα που θα έρθει να μου κάνει πρόταση ή να συζητήσουμε, το βλέπουμε. Για την ώρα δεν έχω κάποια επαφή με κάποιον σύλλογο».

Κλείνοντας τόνισε: «Εγώ το μόνο που έκανα στην Κίνα ήταν να πάω για ένα σεμινάριο και τίποτα παραπάνω. Αν αυτό τους έκανε να βγάλουν πρόταση, λάθος τους…»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ