2013-03-12 03:02:03
Φωτογραφία για Η Ιαπωνία ενδιαφέρεται για τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα
Το ενδιαφέρον της Ιαπωνίας για την Ελλάδα, ως προορισμού και τουριστικών επενδύσεων, επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του προέδρου της Επιτροπής για την Ευρώπη και τον Τουρισμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών της Ιαπωνίας, Shinichi Yokoyama, με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιαπωνία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της κυβέρνησης, επισημαίνοντας τη βελτίωση που παρουσιάζεται σε πολλούς οικονομικούς δείκτες.

Παράλληλα παρουσίασε το εθνικό σχέδιο για τον τουρισμό, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που έχει στην οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας. Η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε επίσης στο συνομιλητή της ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής και φιλόξενη χώρα, και ότι οι Ιάπωνες επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Σε όλες τις επαφές της αλλά και στις συνεντεύξεις της σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης, η υπουργός Τουρισμού υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει για την Ελλάδα, η προσέλκυση τουριστών από την Ιαπωνία.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δυο χρόνων από το μεγάλο σεισμό στις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας, η υπουργός Τουρισμού εξέφρασε τη συμπάθεια της στις οικογένειες των θυμάτων και την Τετάρτη θα επισκεφτεί την πόλη Sendai, που βρίσκεται στην πληγείσα περιοχή, όπου θα έχει συνάντηση με τη δήμαρχο της πόλης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ