2013-03-12 14:30:04
Φωτογραφία για «Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή»
Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή τον Φάμπρι και η πράσινη ΠΑΕ διαψεύδει τα περί λίστα τεχνικών, τονίζοντας για εκ του πονηρού δημοσιεύματα που στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της ομάδας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport, ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον Πάουλο Σόουζα, τον Πέδρο Εμάνουελ της Ακαδέμικα, τον Σάκη Τσιώλη, αλλά και προπονητές με εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και από το Καμπιονάτο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της διαψεύδει το δημοσίευμα, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή και όλα τα υπόλοιπα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

Με αφορμή σημερινό ψευδές δημοσίευμα περί "λίστας" υποψήφιων προπονητών, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ομάδα έχει προπονητή τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως άλλωστε έχει δηλώσει σήμερα και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ στην εφημερίδα "η Πράσινη" με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Όλα τα υπόλοιπα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι εκ του πονηρού και στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της ομάδας.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ