2013-03-12 14:33:04
Φωτογραφία για 8 μέρες στο κελί ο ύποπτος για την δολοφονία οδηγού ταξί πριν 10 χρόνια
Διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 39χρονου από τη Λάρνακα, που συνελήφθη ως ύποπτος χθες από την αστυνομία σε σχέση με τη δολοφονία του Χαράλαμπου Περικλέους, οδηγού ταξί από τη Σαλαμιού, 48 ετών.

Το έγκλημα διαπράχθηκε πριν από 10 χρόνια, τον Αύγουστο του 2003 όταν ο 48χρονος οδηγός ταξί εντοπίστηκε νεκρός σε αγροτικό δρόμο, πλησίον του Σταυρού της Μύθης στην Τσάδα, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στον αριστερό ώμο και στο χέρι από πυροβόλο όπλο.

Σε απόσταση 150 μέτρων η αστυνομία είχε εντοπίσει κρυμμένο σε αμπέλι περίστροφο όπου μετά από βαλλιστικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του 48χρονου.

Πρόσφατα ο 39χρονος είχε συλληφθεί για άλλες υποθέσεις όπου διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό του υπόπτου βρισκόταν στο περίστροφο που χρησιμοποιήθηκε για το έγκλημα καθώς και το γενετικό υλικό άλλων δύο προσώπων.


Μετά την εξέλιξη αυτή ο 39χρονος συνελήφθη. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Ο ύποπτος ισχυρίζεται ότι κάποιο πρόσωπο στο παρελθόν του έδωσε για επιθεώρηση κάποιο περίστροφο.

Παρουσιάζοντας τον ύποπτο στο δικαστήριο ο υπαστυνόμος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε ότι από το περιβάλλον του υπόπτου εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι ο ύποπτος συνδεόταν στο παρελθόν στενά με κάποια γυναίκα η οποία τον είχε φέρει σε επαφή με διάφορα πρόσωπα με εγκληματικό παρελθόν.

Η γυναίκα στην οποία αναφέρθηκε ο 39χρονος ύποπτος εγκατέλειψε την Κύπρο, και αναζητείται από την αστυνομία μέσω της Ιντερπόλ.

Επίσης η αστυνομία θα κάνει έρευνες σε δύο υποστατικά στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και σε δύο υποστατικά στη Λάρνακα ενώ θα λάβει 48 καταθέσεις, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ