2013-03-12 16:11:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Tα τελευταία Μπουρμπούλια στη «Σεμέλη»
Δύο ακόμα Μπουρμπούλια θα πραγματοποιηθούν στη «Σεμέλη» στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, προσκαλώντας τους θιασώτες των ιστορικών, παραδοσιακών χορών του Πατρινού Καρναβαλιού σε μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη κέφι, χορό, περιπέτεια και πολλές εκπλήξεις.

Τα Μπουρμπούλια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 και το μουσικό μέρος έχει αναλάβει η Ορχήστρα Θεοδώρου με ένα πλούσιο πρόγραμμα αποκριάτικων, ελληνικών και ξένων αλλά και ρετρό τραγουδιών. Μάλιστα τη δική τους γλυκιά πινελιά θα αφήσουν οι σοκολατορίχτες που θα κάνουν ρίψεις σοκολάτας με το γνωστό πληθωρικό τους τρόπο αναβιώνοντας το έθιμο παλαιότερων δεκαετιών που ήθελε τον σοκολατοπόλεμο και τις σοκολατορίψεις να σφραγίζουν τις χοροεσπερίδες του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο Μπουρμπούλι της περασμένης Κυριακής 10 Μαρτίου όπου επικράτησε το αδιαχώρητο στη «Σεμέλη» με τα μαύρα ντόμινο να ξεπερνούν σε αριθμό τους άντρες και το κέφι να χτυπά κόκκινο. Η επιτυχία του εγγυάται την κορύφωση στα δυο εναπομείναντα Μπουρμπούλια, όπου, όπως είναι αναμενόμενο, το ενδιαφέρον του κόσμου αυξάνεται κατακόρυφα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ